Sorunsuz İlişki Nasıl Olmalıdır?

S
  • Kullanıcı SiyahBeyaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
sorunsuz ilişki olmaz:T: her şey yolunda gidiyosa can sıkıntısından sorun üretirsiniz:T:

imza: güzin abla askjdgjsds

En başta karşılıklı saygı ve güven olmalı. Sadece sevgililikte değil arkadaşlık ilişkilerinde de, gerisi geliyor zaten.

İnsan kendisiyle bile sorun yaşıyorken, sorunsuz ilişki mi olurmuş.

2 yapay zekalı robot yalnızca sevmeye programlanıp abuk subuk zaaf ve egolarla ilişkiyi giydirmediği sürece olur yani soru insanlar için çok saçmada ondan böle bi cvp yazdım ama baştaki yazıda ilişkideki sorunları aza indircek niteliklerden

Sorunlu değilse zaten bir sorun vardır o ilişkide asfadf

kız pratik zekalı adam da odun olmazsa sorunu küçük hasarla çözümlerler :))))

Dişi kişi mümkünse dilsiz olmalı .. :)

İki bilinmeyenin oluşturduğu bir denklemde her zaman sorun çıkar. Zaten amaç o sorunlu denklemi çözebilmektir.

Rüya görüyorsunuz bence,sorunsuz ilişki mi olur yahu iki farklı karakter sorun olmadan olur mu ^^

soru imkansızken cevabını düşünün birde....

Ya bizim bile o kadar büyük aşk varken haftada bir kaç kez tartıştığımız oluyor. Dışardan bakınca gülüp geçecek olayları büyütüp inatlaşabiliyoruz. Ama saygı konusunda ikimiz de çok hassas olduğumuz için kalp kırgınlıkları olmuyor.

Bence birinci derecede saygı.

Sorunsuz ilişkiler sorunludur bana göre.
İllaki sorun oluyor,olmalı da ayarı kaçırmamak gerek.Saygıyı,sevgiyi ve güveni yitirmemek.

Bizim ilişkimizde sorun yokta çevreden kaynaklanan sorun çok :/ ama onlarda bize güç ve bağlılık veriyor :)

insan var

sorun var

sen varsın ben varım

öyle gider

Geri