Sony Xperia Z2'nin özellikleri

Konu sahibi son olarak 2604 gün önce görüldü
Birazdan üzerine bira döküp su geçirmezliğini ölçeceğim, 4 lira şey kuruşum araya gidecek.

Lan fakir napıon Hatem

Nabıyım Manhattan' da Alicia Keys ile muşmula yiyip şarabımızı yudumlar iken bir yandan da empayır sıteydi izliyoruz. Birazdan American Express kartımla WallMart' tan Aliciam ile telefon alacağız. Elektronikten anlıyo kerata. Sen nabıyon?

Nabıyım Manhattan' da Alicia Keys ile muşmula yiyip şarabımızı yudumlar iken bir yandan da empayır sıteydi izliyoruz. Birazdan American Express kartımla WallMart' tan Aliciam ile telefon alacağız. Elektronikten anlıyo kerata. Sen nabıyon?

Alisa keyis kim lan, beni aldatıyor musun?

İyiyim nabim ya şeytanla sevişiyorum fena sevişiyor lakin, çok yoruldum.

Sony'nin telefonları beş para etmez arkadaş.
Bir kez aldım ve hala kullanıyorum mecburiyetten.
Dış tasarımı bu kadar kalitesiz olan bir telefon görmedim.
Genel olarak dış taban soyuluyor ve bu çoğu markasında mevcut.
Ancak Z modellerinde var mı böyle bir şey bilmiyorum.
Ama yine de bir daha Sony kullanmam.

Her poziyşını denedik, dama çıkacağız birazdan. Püfür püfür...

Ha şu fallik Alişya, tamam kamki.

Public yapıcaz diyon yani :D Dam üstünde un eleyin bakalım :D

Telefona gelince, 3 gün önce abimin 1300 lira verip aldığı telefon. Aynı model mi bilmiyorum. Uyurken arayıp uyandırıp samsung mu apple mı dedi. Sony dedim. Adam ciddi ciddi sony almış valla.

Public yapıcaz diyon yani :D Dam üstünde un eleyin bakalım :D

Telefona gelince, 3 gün önce abimin 1300 lira verip aldığı telefon. Aynı model mi bilmiyorum. Uyurken arayıp uyandırıp samsung mu apple mı dedi. Sony dedim. Adam ciddi ciddi sony almış valla.

He pablik yaptıktan sonra repablik kuracağız.

Seni terkediyorum, abinin telefonunu ver bana :dyg:

Cihaz ilk çıktığında direkt bizim elimizin altından geçiyor. Test etme imkanım oldu. Özellikle de canlı yayın yapma özelliği benim en sevdiğim.

Fanatik HTC'ci olmama rağmen ciddi ciddi almayı düşünüyorum.

benim icin buyuk bir hayal kırıklıgı oldu :) sony.

Geri