Son zamanlardaki terör olayları

Konu sahibi son olarak 2497 gün önce görüldü
Evet arkadaşlar değişik sebeplerden dolayı ne zaman yazamıyorum. Gelelim asıl konumuza. Şu zamanlar da görüyoruz ki ne kadar hümanist yaklaşırsak yaklaşalım çözüm olmuyor. Bu durumdan anlıyoruz ki hümanizm çözüm değil. Şuan aklımda bulunun en uygun görüş bire bir faşizm ne kadar doğru ya da yanlış tartışılır ama şuan bence yapılması gereken bu.
Siz de dusunculerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Şimdiden Teşekkürler .

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

30 yildir pkk varsa daha bir 30 yil daha olur.

Sehitlerimi de olur 16 degil 56 olur ardindan hen bombalaeiz 176 terorist vurulur ama ne hikmetse bu 176 yada sayisi muhim degil biz sehit vermeden vurulmaz.

Birde bombalamadan once haber veririz biz abd ye biz bombalayacaz haberiniz olsun diye.

Hersey bi kenara da sirf ust tarafin kavgasindan dolayi alt taraftaki senin arkadasin benim komsum onun dayi oglu sehit oliyor.

Sayfalarca seyler yazarim bu konuda sabahlara kadar vatan kurtaririm elestiririm, gerektiginde hak veririm ama yarin kalktigimda 1 sehit haberi duymak beni bu ulkeden sogutur.

Tüm kürtlerin kökü kurutulsun huzuru bulalım mı diyorsun yani

Haklısın ama çözüm olmuyor hiç birşey insan ne yapacağını şaşırıyor ne diyeceğini bilemiyor.

Tüm kürtlerin kökü kurutulsun huzuru bulalım mı diyorsun yani
Tabi ki de hayır ama sence de artık bu olaylar fazla olmadı mı ? Ne yapmamız gerek benim aklıma bunlar geliyor başkaları ne düşünüyor sen düşünüyorsun bunları öğrenmek istiyorum .

Su konuların acılıs amacı ne zaten yeteri kadar var bu konulardan.

Tabi ki de hayır ama sence de artık bu olaylar fazla olmadı mı ? Ne yapmamız gerek benim aklıma bunlar geliyor başkaları ne düşünüyor sen düşünüyorsun bunları öğrenmek istiyorum .

Bu olayların neden fazla olduğunu düşün bir önce. Başka da diyecek bir şeyim yok.

Nasil cozum olsun. Pkk nin istedigi ne son zamanlara kadar yatirim yok is yok as yok denilmiyormuydu?

Yatirim is as gitmeye baslayinca yakip yikan pkk degil mi ? O zaman ne istiyor. Toprak istiyor ayri ulke istiyor. Bunu isteyen pkk mi ? Yoksa pkk yi masa olarak kullananlar mi.

Bizim bitiremedigimiz pkk bugun kurdistan kurulsa yarin pkk yi kazirlar.
Kim pkk kurt mu? Vardir tabi kurdude vardir hatta turku bile vardir iclerinde ama asil kurt mu?

Niye Allahin dagini tasini kurak topragini istiyo bu pkk. İstanbulu izmiri muglayi istemiyo ?

Konular konulari acar konu pkk dan baslar abd ingiltereye kayar.

Bu ulke pkk yi bitiremez. Pkk ya mudehale edecegi zaman birilerine haber verdikce sadece ucaklarla bos hedef vurmaca oynar ama habersiz de ucak kaldiramaz. Oyle boktan bir durum iste.

Nasil cozum olsun. Pkk nin istedigi ne son zamanlara kadar yatirim yok is yok as yok denilmiyormuydu?

Yatirim is as gitmeye baslayinca yakip yikan pkk degil mi ? O zaman ne istiyor. Toprak istiyor ayri ulke istiyor. Bunu isteyen pkk mi ? Yoksa pkk yi masa olarak kullananlar mi.

Bizim bitiremedigimiz pkk bugun kurdistan kurulsa yarin pkk yi kazirlar.
Kim pkk kurt mu? Vardir tabi kurdude vardir hatta turku bile vardir iclerinde ama asil kurt mu?

Niye Allahin dagini tasini kurak topragini istiyo bu pkk. İstanbulu izmiri muglayi istemiyo ?

Konular konulari acar konu pkk dan baslar abd ingiltereye kayar.

Bu ulke pkk yi bitiremez. Pkk ya mudehale edecegi zaman birilerine haber verdikce sadece ucaklarla bos hedef vurmaca oynar ama habersiz de ucak kaldiramaz. Oyle boktan bir durum iste.
Bu konuda haklısın kardeşim her zaman daha fazlasını istediler.
Benim için aynı şekilde kürtlerde öyle ..

Geri