EdLmaster
Üye
- Web sitesi
- www.tic10.com
forumu versek yıne son mesaj der.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Salı günü kıyafet, cumartesi ve pazar günleri gıda üzerine kurulan Muhacir Pazarı idi.dün paylastiğin anlık Meram pazarımıydı @Morsalkım
Tamamdır. Arkadaki Binalardan tanıdımSalı günü kıyafet, cumartesi ve pazar günleri gıda üzerine kurulan Muhacir Pazarı idi.
HimmmmO her haliyle güzel ve benim bebeğim.
Değilmi özlem abla
Ben ölürsem son mesaj senin olur.İçmekten ölürsün senn
Bizim sık gittiğimiz yer bir o dediğim Muhacir pazarı diğeri ise Kadınlar pazarı( tabi sizde ne oluşturduysa bu isim hahah) asıl ismi Melike hatun çarşısıdır. Ben hiç denk gelmedim gezmeyiz fazla al koy yallah hesabından..O meram pazarında bir gözlemeci ablamız vardı. Çok güzel gözleme yapardı. el acmasıydı hep. Konya da kaldiğimda meram a gittiğim zamanlardan bilirim.
Evet melike hatun carsısı doğru bızım kızBizim sık gittiğimiz yer bir o dediğim Muhacir pazarı diğeri ise Kadınlar pazarı( tabi sizde ne oluşturduysa bu isim hahah) asıl ismi Melike hatun çarşısıdır. Ben hiç denk gelmedim gezmeyiz fazla al koy yallah hesabından..