Son Duble

🕒 Konu sahibi 20 saat önce aktifti
Ah kalbim yeni yetme
Bildiğini söyletme
Ne olur beni ona etme
Mecbur mecbur

Vallahi çok sevdim
Billahi çok sevdim
Kendimden vazgeçtim
Mecbur mecbur

Zalimi güldürdün ya
Seveni öldürdün ya
Beni sahipsiz buldun
Gelişine vur vur dünya..

Ah kalbim
ben senden çok çektim
söyle nedir bu halin
vallah sen
delisin delisin

Yoo.​
Aaaa tesadüfe bak neredeyse aynı tarzda şeyler yazmışız.​
Bence kalplerimiz çok 1.​
B U N A S E N D E K A T I L I R M I S I N ?

Yoo.​
Aaaa tesadüfe bak neredeyse aynı tarzda şeyler yazmışız.​
Bence kalplerimiz çok 1.​
B U N A S E N D E K A T I L I R M I S I N ?

3f299c31dc3620b26f3bc4d6f060dc62.jpg

Dinleyerek ağlayan birileri vardır çünkü çok özlemiştir.. :emoji_purple_heart:

İnsanın az ve öz konuşanını bu devirde bulmak bir hayli zor. Oysa ki, çok konuşmamızı isteseydi Allah, bize bir ağız yerine iki, iki kulak yerine bir tane verirdi. Dinlemeyi bilen insan bu yüzden benim için daha değerlidir.

Son düzenleme:
Mükemmel olmadığımı biliyorum ve mükemmel olmak için yaşayamam. Parmaklarınızla beni göstermeye başlamadan önce ellerinizin temiz olduğundan emin olun! ” - Bob Marley

Aşırı sıkılmış ve bunalmış durumdayım herkesten herşeyden..

Aynı yorumlar , aynı mizahlar, aynı döngüler aşırı sıkıcı geliyorsunuz.

"Sen de biliyorsun aslında bir noktada tercihlerinle gemici düğümü haline getirdiğin bu hayat bir şekilde çözülecek. Boşluklar dolacak, eksiklikler tamamlanacak. Evet bu zamana kadar çok söyledin "bundan daha beter olamaz" diye ve bugün "aslında o zamanlar iyiymişim" diye , oluyormuş öyle.

Çok şey de istemiyorsun aslında. Ait olduğun yeri bulmak, bir şeylere sahip olmak. Sen allayıp pullayıp kendini çok iyi satamayanlardansın. Biri seni övse başın yerde. Ailen aslında seni pırıl pırıl yetiştirdi ama insanı insan yapan özellikler para etmiyor bu devirde. En çok kendi içine eğilmek büküyor belini. Biliyorum, sırf insanlar yanlış düşünmesin diye ertelemedin mi pek çok şeyi? Yeterince battın bence.

Derin bir suyun dibindesin, sen de biliyorsun daha da batamazsın ayakların basıyor ne yapacaksın? Hazırsın artık, çıkacaksın!."

• Beğen
Tepkiler: Han
Geri