Sokak Hayvanları Sahipsiz Değil

• Kullanıcı Thor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hayvanlar Alemi
Konu sahibi son olarak 1213 gün önce görüldü
It severlerin birçoğu ruh hastası _ evinde 100 200 tane köpek kedi besleyen manyaklar var _ evi pislik .ok çiş içinde _ insanlıktan çıkmışlar _ bu psikolojik hastalık _

Hayvan düşmanı değil evinde besle_ hayvan koyun sürüsü gibi sokakta dolasmasinlar_ insanlara saldırıyor

Sen haddini bil susa susa tepeme çıkardım _ ortaya yazarım _ hemen dalarsin_ televizyona çık _ halk aydınlansin
Konuya yazılan her yoruma karşılık verme hakkım var, kimsenin görüşlerini dikte etme platformu değil burası. Sabah sabah işine bak.

Konuya yazılan her yoruma karşılık verme hakkım var, kimsenin görüşlerini dikte etme platformu değil burası. Sabah sabah işine bak.
Kimseye hayvan düşmanı diyemezsin _ nasıl sokakta birisi hiçbir neden yokken üzerimize saldirsa müdaafa koruma hakkim varsa _ üzerime saldıran köpeğe karşı kendimi .koruma hakkım vardır _ taş olur sopa olur silah olur _ o beni öldüreceğine ben öldürürüm _ devlet halkını ite çakala karşı koruyacak _ yok öyle sokağa bırakmak _ köpeği koruyorsa beni de koruyacak

Ben hayvanları insanlardan daha çok severim, iki yüzlü değillerdir ya saldırırlar ya da sever sevgi beklerler. Yani burada hayvanlara atıp tutandan daha çok değeri var hayvanların.

Daha önce de yazdığım gibi saldıran köpekler elbette var, belediyeye şikayet edersin usülünce gelir alır.

Ama cb açıklama yaptıktan sonra bütün herkes hayvanlara işkence ederek yakalamaya başladı.

Yasaklı ırklar adı altında bişey çıkardılar 10 gün süre mi ne vermişler, pitbull vs besleyenler köpekleri götürüp dağ başına atıp kaçmış.

Yani burada gelip hayvanlara yakalansın şöyle böyle olsun diyenler önce dönüp bi kendinize bakın, o kin kustuğunuz hayvanlardan daha beter hale düşürüyorsunuz kendinizi…

Ozaman suclu yine gerektigi gibi davranmiyan belediyeler ve bu hayvanlari heves niyetine alip sonra dag basi sokaga birakan insanlardadir. Yani toplumun tamda kendisi. Elestirenler degil Extraction.

Ozaman suclu yine gerektigi gibi davranmiyan belediyeler ve bu hayvanlari heves niyetine alip sonra dag basi sokaga birakan insanlardadir. Yani toplumun tamda kendisi. Elestirenler degil Extraction.
Eleştiri yapılıyor ama gördüğüm kadarıyla tek suçlu o toplanan köpeklermiş gibi davranılıyor.

Tamam köpekler akıllı hayvanlardır ama yetiştiği ortam nasıl bilemeyiz sokaktakiler için söylüyorum, neden saldırdıklarını…

Benim bu konuda eleştirip karşı çıktığım olay sadece hayvanlara hak ettiler toplansın ne olursa olsun söylemi.

Kusura bakmayın da yani belediyelerin iş bilmezliğinin sonucunu özellikle de çocuklar yaşamak zorunda değil. O yüzden başı boş dolaşıp insanlara saldiracaklarina toplayıp barinaklara götürsünler daha iyi.

Şu garibanlar neler çekiyor bu kafalardan. Ah ahhhhh. Müslüman ülkedeyiz bide. Hayvanlara muamelelere bak. Çok çok üzücü gerçekten. Çok can sıkıcı. Hayvan olarak gelmek asla istemezlerdi şu boklu dünyanıza

Sokak köpeğine taş atarlar sonra da kovaladı,ısırdı diye laf ederler.
Yukarıdaki görüntüde de hayvana durduk yere şiddet uyguladılar ve ısırmaya kalkıp kendini savunsa yine suçlu olacaktı, gariban hayvanlara şu şiddeti reva görenlere yazıklar olsun.

Biz çocuklukta sokaklarda köpek beslerdik şimdilerde sokakların hakimi kediler köpekler unutuldu maalesef

Biz çocuklukta sokaklarda köpek beslerdik şimdilerde sokakların hakimi kediler köpekler unutuldu maalesef

Küçücüktüm evimizde kedi, köpek vardı ve onlarla büyüdük.
Sokakta yeri geldi köpek sürülerinin arasından geçtim ve hiç de saldıran, ısırmaya kalkan olmadı.
Köpeğimi gezdirirken inşaatta bekçilik yapan dört tane doberman ile karşı karşıya geldim ve yanımda köpek olduğu halde hiçbir tepki vermeden gittiler.
Karşısındaki insandan zarar gelmeyeceğinden emin iseler durup dururken saldırmazlar, tehlike sezmeleri gerekiyor.

Son düzenleme:
Kedi maması olmuş 15 20.lira ekmek 3.5.lira_ 2 kedimi mamayla besliyordum 6 5 liraydı .mama vermeyi bıraktım _ makarna , fasulye ,kereviz ıspanak mantar patlıcan ne varsa yiyor _ yiyecek_ gerekirse cacık yiyecek yiyor

Bu kopek isirip saldiracak bi kopek mi ya. Kör müsünüz. O kadar kisi var biri kalkipta savunmuyor. O tekme ne gozunuzu seveyim. Ay iciniz gitmiyo mu. Hic mi can yerine koymuyosunuz şu hayvanlari ya. Kopek gorunce ocu gormus gibi davranmayin bu kadar onyargili olmayin ya. Bu kadar kotu olmayin cidden ya. Kopeklere de kiziyorum yaklasip sevdirecekleri oyun isteyecekleri insanlari secip gitseler keske. Oyle herkese gitmeseler. Hanzo insanlarin cogu. Ne isin var gerizekalinin yaninda yani. Bin tane insana bedel bir kopek benim icin. Onlari yaradana onlara kurbannn. Cok cok baskalar

Tek tüylerine zarar veren herkes sürünür inşallah. Yaşattığını yaşamadan gitmezler

Tek tüylerine zarar veren herkes sürünür inşallah. Yaşattığını yaşamadan gitmezler

Biri sever diye yaklaşmıştır, böylesi gaddarlık beklemiyordu fakat işte karşısındakiler insanlığını kaybetmiş tipler olunca ne yazık ki sonuç acı oldu.

Biri sever diye yaklaşmıştır, böylesi gaddarlık beklemiyordu fakat işte karşısındakiler insanlığını kaybetmiş tipler olunca ne yazık ki sonuç acı oldu.
Kopekler bu ulkede ki insanlardan cok cekiyor. Cok cok uzuluyorum ya. Hallerinden anlayan insanlara ciksin her zaman yollari en buyuk duam

Geri