Plesk
Elmas Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
taraf mı sadece dikkatimi sizin mal insanlar demeniz çekti saçmalamasak mı kime taraf olmuşum?Ittapara falan da ses çıkarırsınız umarım. Önceki mesajları okumanızı öneririm
Taraf olunduğu bu kadar belli edilmemeli
Öyle bir örnek verdiği için öyle söyledim, Türkçeyi nereye çekerseniz oraya gelir.. barınaklarda nasıl muamele gördüklerini biliyoruz. Bizler kadar onların da hakkı serbest olmak
Dikkatini sadece benim kurduğum cümlenin çekmesi?? Bilemiyorumtaraf mı sadece dikkatimi sizin mal insanlar demeniz çekti saçmalamasak mı kime taraf olmuşum?
İNSANLARA MAL diye hitap eden sensin bir konuyu tartışırken ya da savunurken bu üslup kullanılmaz ...Ayrıca sizinle aynı görüşte olmayan insanlar var hakaret ediyorsunuz farkında mısınız?Dikkatini sadece benim kurduğum cümlenin çekmesi?? Bilemiyorum
Be sana soruyorum.Anlat herkes öğrensin
Serbest olup çocuk ısırıp kuduz etsinler o çocuk da ölsün öyle mi ? Çüş ElaÖyle bir örnek verdiği için öyle söyledim, Türkçeyi nereye çekerseniz oraya gelir.. barınaklarda nasıl muamele gördüklerini biliyoruz. Bizler kadar onların da hakkı serbest olmak
Genel konuştum. Forumdan birini kastetmedim heralde. Buraya yazan coğu kişiye karşıyım ama saldırganlaştırıyosun diyeceğim biri yok. Cümlemi anlayarak okursan sorun çözülürİNSANLARA MAL diye hitap eden sensin bir konuyu tartışırken ya da savunurken bu üslup kullanılmaz ...Ayrıca sizinle aynı görüşte olmayan insanlar var hakaret ediyorsunuz farkında mısınız?
Aşılatsınlar diyoruz. Her köpeğe kuduz gözüyle bakmasanSerbest olup çocuk ısırıp kuduz etsinler o çocuk da ölsün öyle mi ? Çüş Ela
Kirmizi bi inekdi. Kizdi. Ama deliydi. Cunku aksi oldugu icin onune geceni kovalardi. Dusunuyorumda ebemi niye bigun devirmemis hayret.. onumuzdeki gunlerde konusursam inegin adini ogrenip yazarim stock<3sezen ya.lsdkjf o nasıl betimleme ebemin deli ineği.dşlsfk siz bir de kaz ve horoz kovalaması yaşayın. gagalayana kadar peşini bırakmıyor pzvnkler......
genel konuştuysan yine hepimize diyorsun sende yazdığını anla bence neyse uzatmak istemiyorum.Genel konuştum. Forumdan birini kastetmedim heralde. Buraya yazan coğu kişiye karşıyım ama saldırganlaştırıyosun diyeceğim biri yok. Cümlemi anlayarak okursan sorun çözülür
Yavru Kurt Amerikada ve Almanyada kedi yada kopek aliyorsan sahipleniyorsun. Ilk once surdan tut; ornek verim ben BKH kedisini privat bi tanidikdan 500€ almistim.. mecbur bu kedinin asisi olacak ve belirli bakim/kontrol rutinleri.. Veteriner haYvana ASI KARTi cikartiyor ismi dogum gunune kadar.. butun bilgileri vs... istemedigindede ya hayvan barinagina bagislarsin yada birine verirsin satarsin sana kalmisBu işler Avrupa da nasıl oluyor? Bilmediğimden soruyorum. Son zamanlarda çok şiddetli bir gündem oluşturmaya başladı koruyanlar ile karşı çıkanlar arasında.
Önceden yok muydu bu hayvanlar şimdi sayıları mı arttı noldu anlamadım niye sürekli gündem oluyor?
Avrupa da napıyorlar mesela bu konuda? Gurbette yaşayanlar ya da konu hakkında bilgisi olan var mı?