Sokak hayvanları ile nasıl mücadele edilsin ?

Konu sahibi son olarak 796 gün önce görüldü
Hiç unutmam bir gün poğaça mı almış yiye yiye yürüyorum.. iki tane köpek de beni yemek için peşimden koştular.. ben kactım onlar kovaladı...o an 10 yıl yaşlandım... en cok neye üzüldüm biliyorum musunuz... koşarken yere düşürdüğüm poğaçama. sadece bi ısırık almıştım.......
Beni de hindi surusu kovalamisti anna hanimcim, hic bilmedigim bir evin bahce kapisindan girdim :d

@Manisa pomak

Sokağa salınan köpekten nasıl para kazanabilirler? Mantıksız bir bakış açın var.

Her neyse... Cevap gelince konuşuruz.
Kisirlastirilmayan hayvanlar çoğalıyor. Ne kadar cogalirlarsa o kadar çok kilo mama satacaklar . Akpartinin ve chpnin belediyelerinde bilinçli bir şekilde köpekler toplanılmiyor kisirlastirilmiyor .isteseler 1 hafta 10 günde türkiyedeki köpekler toplanır kisirlastirilir yeterli seviyede yapılmıyor. Yapıyorlar ama göstermelik

Kisirlastirilmayan hayvanlar çoğalıyor. Ne kadar cogalirlarsa o kadar çok kilo mama satacaklar . Akpartinin ve chpnin belediyelerinde bilinçli bir şekilde köpekler toplanılmiyor kisirlastirilmiyor .isteseler 1 hafta 10 günde türkiyedeki köpekler toplanır kisirlastirilir yapılmıyor
Sokaktaki köpek için kime mama satacaklar? Sokak köpeklerini gönüllüler kendi imkanları ile besliyor. Kedi gibi kuru mama da tüketmiyorlar.
Kulağında küpe yoksa kısır değildir ve bildirilirse gelip alırlar.
Sokağa bırakılan çoğu hayvan ne yazık ki sahipli hayvan ve bu konuda da yeni yasa ile bazı yaptırımlar uygulanmaya başlanacak.

Sonuç olarak bu konuya çözüm üretecek tek bir yetkili makam var ve o da adresini verdiğim komisyondur. Onlar ne karar alırsa tüm ülke genelinde uygulanır.

Sokaktaki köpek için kime mama satacaklar? Sokak köpeklerini gönüllüler kendi imkanları ile besliyor. Kedi gibi kuru mama da tüketmiyorlar.
Sokağa bırakılan çoğu hayvan ne yazık ki sahipli hayvan ve bu konuda da yeni yasa ile bazı yaptırımlar uygulanmaya başlanacak.

Sonuç olarak bu konuya çözüm üretecek tek bir yetkili makam var ve o da adresini verdiğim komisyondur. Onlar ne karar alırsa tüm ülke genelinde uygulanır.
O mamalarin bır kısmı avrupa ve amerikadan diğer kısmı meclisteki milletvekillerin fabrikalarindan geliyor .köpeklerin çoğalması işlerine geliyor .isteseler 1 günde bu sorunu çözerler

O mamalarin bır kısmı avrupa ve amerikadan diğer kısmı meclisteki milletvekillerin fabrikalarindan geliyor .köpeklerin çoğalması işlerine geliyor .isteseler 1 günde bu sorunu çözerler
Barınaklara hayvan dolduruyorlar desen bu dediğin belki mantıklı olabilir ancak sokağa bırakılan hayvanlar, kuru mama yemediği için doğal olarak bu iddian havada kalıyor.

Daha anlaşılır yazmaya çalışayım; Hayvanların kredi kartı ya da parası olmadığı için mama satın alamıyorlar ve bazıları da açlıktan, bir deri bir kemik ölüp gidiyorlar. @Manisa pomak

Artı kuduz vakalarının artmasi kuduz aşısı demek .kuduz aşısı para demek. Ondan da birileri para kazanıyor .hep avanta. Köpeklerin insanlara saldırmasi onlar için kazançlı

Barınaklara hayvan dolduruyorlar desen bu dediğin belki mantıklı olabilir ancak sokağa bırakılan hayvanlar, kuru mama yemediği için doğal olarak bu iddian havada kalıyor.

Daha anlaşılır yazmaya çalışayım; Hayvanların kredi kartı ya da parası olmadığı için mama satın alamıyorlar ve bazıları da açlıktan, bir deri bir kemik ölüp gidiyorlar. @Manisa pomak
81 ilde sokakta çoğalan köpekler ölmesin diye_ gönüllüler vakıflar dernekler zenginler garibanlar belediyeler yem alıyor . Dünyanın parası harcanıyor .bu yemler fabrikalarda üretiliyor . Köpeklerin çoğalması bunların işi Ne geliyor . Köpekler ne kadar çok çoğalırsa bunlar para kazanacak .bunların umrunda değil köpekler açıktan ölmüş. Daha çok cogalsinlar daha çok cogalsinlar .cogalsinlarda kim bakacak

Onlar bir rakip değil. Mücadele ederiz ne? Füze atın awfnff

Son düzenleme:
Sizi/Sizleri isirmak niyetlen yaklaşan köpeği halaya davet edip küçük bi karisiklik anı yaratabilir akabindede kendi saflariniza çekebilirsiniz , tıp dilinde buna Mönchengladbach deniyor ; yani pisijik güçler kullanarak rakibi alt etme.

.

En etkili mücadele yöntemlerinden biri olduğu söyleniyor.

Onlar bir rakip değil. Mücadele ederiz ne? Füze atın awfnff
Şimdi köpekler çoğaldı 150 200 milyon oldu kim bakacak kim besleyecek? 10 milyon köpeğe bakamiyorsunuz açıktan birbirlerini yiyorlar .ev kiraları 5 bin 10 bin olmuş .insanlar ucuz ekmek almak için kilometlerce yol yürüyor. Saatlerce ayakta bekliyor

Beni de hindi surusu kovalamisti anna hanimcim, hic bilmedigim bir evin bahce kapisindan girdim :d
Hadi onlar kovalayarak çok ayıp etmişler de sen de kaçarak çok daha büyük ayıba imza atmışsın.
Bir de o anı tahayyül ettiğimde gülmeden edemiyorum.

• Kahkaha
Tepkiler: W
Akılla mantıkla düşünseler hak verecekler. 10 milyon köpek var .birçoğu açlıktan zayiflayip ölüyorlar .3 ay 1 yil sokaklarda yaşadıklarına bin pişman acılar içinde yaşıyorlar .onlar içinde uyutulmak doğru seçim .birbirlerini açlıktan yiyorlar

Hayvanları toplu itlaf etmek nedir kafayı mı yediniz, alır kısırlaştırır, saldırganlık göstereni uyutursun, çip olayını daha sıkı kontrol edersin. Yok yılan sokuyor, kaplan saldırıyor, kurt şehre iniyor, horoz ötüyor, nedir bunun sınırı?

o zaman eve alsınlar önerisinde de ciddiyseniz eğer erken yaşta menenjit belirtisi haberiniz olsun. Siz üzüldüğünüz her canlıyı evinize mi alıp besliyorsunuz?

Hayvanları toplu itlaf etmek nedir kafayı mı yediniz, alır kısırlaştırır, saldırganlık göstereni uyutursun, çip olayını daha sıkı kontrol edersin. Yok yılan sokuyor, kaplan saldırıyor, kurt şehre iniyor, horoz ötüyor, nedir bunun sınırı?

o zaman eve alsınlar önerisinde de ciddiyseniz eğer erken yaşta menenjit belirtisi haberiniz olsun. Siz üzüldüğünüz her canlıyı evinize mi alıp besliyorsunuz?
Hayvanları sahiplendirirsin .kisirlastirirsin .isteyen zenginler vakıflar onlarca yüzlerce sahiplenir .gerisi hayvan barinaklarina .3 ay 5 ay beklentilir .avrupada yapıldığı gibi uyutulup gomulur .birgün türkiye böyle yapacak .ortam toplum müsait değil .musaitte küçük bir azınlık çok ses çıkarıyor .çoğunluğun sesi çıkmıyor

Ak partiden önce başıboş köpekleri zehirliyor yada uyutup gömüyorlardi .eski nesil buna alışık sesde çıkarmıyordu .hatta destekliyordu

Geri