Sokak hayvanları ile nasıl mücadele edilsin ?

Konu sahibi son olarak 797 gün önce görüldü
Köpek sorunundan ziyade antisosyal kişilik bozukluğuna sahip akıl yoksunu maalesef hayvanseverler sorunu var. Duyar kasarak kendilerinin iyi biri olduğunu sanıyorlar. Sokak köpeklerini evlerinize alın desek kabul de etmezler. Çocukların ölümüne ise sessizler.. Sizin olmayan vicdanızı alkışlıyorum.. Katillerde cinayetten sonra ağlar ama bu onları masum kılmaz.

Köpek sorunundan ziyade antisosyal kişilik bozukluğuna sahip akıl yoksunu maalesef hayvanseverler sorunu var. Duyar kasarak kendilerinin iyi biri olduğunu sanıyorlar. Sokak köpeklerini evlerinize alın desek kabul de etmezler. Çocukların ölümüne ise sessizler.. Sizin olmayan vicdanızı alkışlıyorum.. Katillerde cinayetten sonra ağlar ama bu onları masum kılmaz.

Hayvanseverlerin aşırı uç noktada bulunanlar olduğu kadar, bütün köpekleri öldürelim diyen caniler de var.
Çözüm basit,
Devlet her şehirde, her ilçede barınaklar yapmalı.
Daha sonrasında belediyeler hayvanları toplayıp KISIRLAŞTIRMALI.

KISIRLAŞTIRMA: Hem köpek popülasyonunun aşırı artmasını engeller, hemde kısır oldukları için sinirli ve saldırgan olmaları en aza iner.
Elbette saldırgan olan köpek önce yakalanmaya çalışılmalı, eğitilebiliyorsa eğitilir eğitilmiyorsa uyutulur.
Kuduz köpekler varsa onlar tespit edilip uyutulur.

Yani kısaca sen kısırlaştırma yapmadan ve evcil hayvan edinme hakkında bilgi vermezsen, hem evlerde beslenen hayvanlar sokağa atılır hemde üremeyle sayıları artar.

O önceki yazdığım mesajımı beğenmedin ama ben hayvanlara insanlardan daha çok değer veriyorum.
Eğitildiği zaman yanındaki insana sadık ve dost oluyorlar. İnsanlar gibi karaktersiz, haysiyetsiz olmuyor...

Birde bu dünyaya en çok zararı veren insanlar, yani insanlar o nefret kusulan köpeklerden daha hayvan.

Al evine diyenler.. ay vallahi aşırı cahilsiniz. Cidden bak. Nineler dedeler gibisiniz. Hiçbir şeyin farkında olmamanız uzaktan konuşmanız kulaktan dolma olmanız o kadar belli ki. Bu cahillik, başka bir şey değil. Bilmiyorsunuz. Anlamıyorsunuz. Kıymetlendirdiğiniz dünyanıza tüküreyim.

Gerçekten çözüm arayan varsa gider komisyona dilekçe verir ancak amaç sosyal medyada duyar kasmak ve kendi yandaşlarından beğeni almak olunca, elbette bu çözüme yanaşmak istemezler.

Kenar mahalle üslubu ile hayvanseverleri hedef alan "Köpekperest, İtetapar" söylemleri ancak kendi cehaletinizin göstergesi olabilir.

Komisyona başvurmak isteyenlere adresi iletiyorum.

ADRES: Hayvanların Haklarının Korunması ile Hayvanlara Eziyet ve Kötü Muamelelerin Önlenmesi İçin Alınması Gereken Tedbirlerin Belirlenmesi Amacıyla Kurulan Meclis Araştırması Komisyonu

Halkla İlişkiler Binası 2.Kat B211b
Bakanlıklar / Ankara
Telefon: 0312 420 53 48
0312 420 81 07
0312 420 38 99
Faks:0312 420 53 77
E-posta: [email protected]

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ

Öyle keyfi toplama da olmamalı. Bi kanıt kayıt olmadan alan da sorunludur. Kabul edilemez

Öyle keyfi toplama da olmamalı. Bi kanıt kayıt olmadan alan da sorunludur. Kabul edilemez
Komsiyon kararı olmadan, belediyeler toplama yapamazlar. Keyfi olduğunu düşündüğün durumda yine bu adrese veya yaşadığın ilin, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'ne şikayette bulunabilirsin.

İşlerine geldi mi "Hukukun üstünlüğü" deyip, konu hayvanlar olunca "Orman kanunu" savunanlara kalmadı bu ülke... Her şey hukuka uygun ilerlemek zorundadır.

Gelen cevabı dilerim burada da paylaşırsın.
Tabiiki bisey olmucak .meclisde onlarca milletvekilinin mama fabrikası var .sokağa ne kadar köpek salinirsa ne kadar cogalirlarsa daha çok para kazanırlar . Akp li bır. Miletvekili uyuşturucu için rüşvet verdi diye soruşturma açılmış.

Gündüz süt kuzusu gibi dolaşan köpekler karanlık çöküp bir kaç tanesi bir araya gelince Bengay kaplanı kesiliyor köftehorlar. Sabaha kadar gelene geçene taşıt/insan fark etmiyor saldırıyorlar :)

Onlar sayesinde 15 yıldır hırsız derdimiz yok.

@Manisa pomak

Sokağa salınan köpekten nasıl para kazanabilirler? Mantıksız bir bakış açın var.

Her neyse... Cevap gelince konuşuruz.

• Beğen
Tepkiler: Neo
Hiç unutmam bir gün poğaça mı almış yiye yiye yürüyorum.. iki tane köpek de beni yemek için peşimden koştular.. ben kactım onlar kovaladı...o an 10 yıl yaşlandım... en cok neye üzüldüm biliyorum musunuz... koşarken yere düşürdüğüm poğaçama. sadece bi ısırık almıştım.......

Geri