Stockholm Sendromu
Elmas Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Haberler de izlemiştim semt olarak bilmediğim bir yere büyük bir köpek barınağı yapılıyor kötü olan yanı ise sadece biraz zaman alacak olması.valla serçiko mansur beye de baya yakın oturuyorum. ben tam tersi köpeklerde artış görüyorum. belki yeni yapmaya başlamıştır henüz sonuçlarını görememiş olabiliriz.
lefticim bu kadar sinirlenecek bir şey yok gibi sanki.. yani kimse zevkine hayvanlar toplatılsın, barınaklarda yaşasın demiyor ki. bu bir sorun ve çözülmesi gerek. ayrıca hayvanseverlere de laf edilmiyor. ama kuduz olan çocuğun ailesine kamu davası açılsın demek sence de tuhaf değil mi? bu hayvan sevmek değil insan sevmemek.Kimse köpekler sokakta yaşasın demediği halde sürekli forumda suni bir kavga ortamı yaratılmaya çalışılıyor. İnsanlara haksızlık yapıp bir de utanmadan hakaret eiyorlar. Edenler de birbirinin arkasından atıp tutan yüzsüz takımı. Bir daha havyanseverelere hakaret etmeye kalmayın ve aynaya bakın.
lefticim bu kadar sinirlenecek bir şey yok gibi sanki.. yani kimse zevkine hayvanlar toplatılsın, barınaklarda yaşasın demiyor ki. bu bir sorun ve çözülmesi gerek. ayrıca hayvanseverlere de laf edilmiyor. ama kuduz olan çocuğun ailesine kamu davası açılsın demek sence de tuhaf değil mi? bu hayvan sevmek değil insan sevmemek.
kız w bizde bedava yapıyorlar. benim minik yeğenimi de at ısırdı da... 3 aşıyı da bedava yaptılar. işteeee yüceee türk devleti allah reisimizden razı olsun<3Soyle soyleyim anlamaniz acisindan, kuduz suphesiyle bu yaz asi oldu bir yakinim cok rahat bir sekilde devlet hastanesinde, ve 3. asi icin Hollanda'da asi bulamadik. Bulduk uzun ugraslar sonucu ama bize 300 euroya patladi 1 asi. Yani demem o ki kuduz sorunu bu yuzyilin sorunu degil, bu kuduz olayinin gundeme gelmesi bile utanc verici Turkiye adina.
Benimde yakın zamanda bi tanıdığım kuduz aşısı oldu. Zaten bildiğim kadarıyla özellerde yok sadece devlet hastanesinde acil de oluyorsun ve ücretsiz. Devlet bi zahmet ücretsiz yapsın hayvanlara yapmadıklarına saysınlarSoyle soyleyim anlamaniz acisindan, kuduz suphesiyle bu yaz asi oldu bir yakinim cok rahat bir sekilde devlet hastanesinde, ve 3. asi icin Hollanda'da asi bulamadik. Bulduk uzun ugraslar sonucu ama bize 300 euroya patladi 1 asi. Yani demem o ki kuduz sorunu bu yuzyilin sorunu degil, bu kuduz olayinin gundeme gelmesi bile utanc verici Turkiye adina.
emare hanım kuduz köpek itlaf edilmeli diyen sadece benim. kuduz köpeğe ne yapılması gerektiğini düşünüyorsunuz?Ya bırakın kimse hayvanlar öldürülsün istemiyor deyişleriniz falan. Bunu söyleyen herkesin öncesinde hayvanı vuracaksın itlaf edeceksin tarzında önceki konular da mesajlarını bulurum. Iki yüzlüsünüz ve ne dediğinizi daha kendiniz bilmiyorsunuz. Siz bi kendinize çözüm bulun, köpeği sonra düşünürsünüz
Ama bu iyi birsey degil Emarecim. Var olmasi ve kolay bulunmasi Turkiye adina bir utanc. Avrupada bulunmuyor ya da zor bulunuyor olusu bu sorunun artik bu ulkelerde olmuyor olusundan.Benimde yakın zamanda bi tanıdığım kuduz aşısı oldu. Zaten bildiğim kadarıyla özellerde yok sadece devlet hastanesinde acil de oluyorsun ve ücretsiz. Devlet bi zahmet ücretsiz yapsın hayvanlara yapmadıklarına saysınlar
Hayvanların geneli aşılanınca zaten sorun çözülecek. Öncesinde tabii. Burda hatayı devlette arayın.emare hanım kuduz köpek itlaf edilmeli diyen sadece benim. kuduz köpeğe ne yapılması gerektiğini düşünüyorsunuz?
tamam şu an devlet aşılamıyor hiçbir şey yapmıyor. kuduz olan çocuğun bulunduğu yerde test yapmıyor, hayvanları kontrol etmiyor. zaten sizin dediğinizin aksini söyleyen yok. köpekcağız gidip bilerek kuduz olmuyor sonuçta. ama devlet yapmazsa insanlar kendi çözüm üretir. böyle olması gerektiği için değil böyle olacağı için söylüyorum.Hayvanların geneli aşılanınca zaten sorun çözülecek. Öncesinde tabii. Burda hatayı devlette arayın.
hem pratikte çok zor bunun için aşırı bir çaba olması lazım. bi de bunun maddi yönü var. sizce bunlar böyle bi ödenek ayırırlar mı? bence mümkün değil.8-10 milyon sokak hayvanının barınağa alınma durumu, bunların bakımı, beslenmesi ne kadar gerçekçi? buradan da bakmak lazım olaya. olabilir gelmiyor bana bu durum.