Sokak hayvanları ile nasıl mücadele edilsin ?

Konu sahibi son olarak 797 gün önce görüldü
Köpek düşmanlarına tasma takıp barınaklara bağlamalı.. gerçekten bu dünya sadece sizin için yaratılmış gibi düşünen zavallılar kaldı mı ya?
İnsanlar icin yaratildi evet. Hatta allah bize kendi ruhundan ufledi.Dunyayi muhammedin yuzu suyu hurmetine yaratti , cenetti keza öyle..
ademi topraktan yaratti , insanlari cinlerden meleklerden ustun yaratti onlara secde ettirdi ve seytana bile secde et dedi yarattigim karsisinda.
simdi sen butun bu ezelden yasanmis donum noktasi olayi "hayvanlar icin yaratildi" diye cope mi aticaksin!
rabbine dön!

sabahtır okuyorum aynı geyikler dönüyor her iki taraf da kendince haklı belli noktalarda, fakat problem şu ki mülteci meselesiyle aynı bu durum, yönetici olan insan evlatlarımız yönetemiyorlar bu süreçleri, yönetemediği durumu da kendi haline bırakıyor, kontrollü şekilde belirli alanlarda yaşaması gereken canlılar tam tersi kontrolsüz bırakılıyor sokaklara, bunu ancak işin uzmanları ile oturup belirli kararlar alıp uygulamak yolu ile çözebiliriz, yok ölsünler yok şöyle yok böyle bunlar çözüm değil, planlı projeli bir biçimde çözülebilir, ne yazık ki şu sıralar ülkemizi yöneten tiplerin içinde bunu yapacak bir insan canlısı ben göremiyorum, iyi forumlar.

Labaratuvar köpekleri zaten yasak değil mi? Genelde de vahşet saçan o köpekler. Normal bir köpeğin durup dururken saldırdığına hiç şahit olmadımm. Köpeği kızdıracak birşey yaparsanız karşılığını alırsınız bunun neyini yadırgıyorsunuz ki?

Ela hanim, google acin bakin yilda kac insan evladi saldiriya uguruyor. Ne bilsin vatandas labaratuvar kopegi mi degil mi diye. Kimse oldurulsun demiyor zaten.

bir köpekperest olarak kendi adıma konuşacak olur isem; başıboş köpekler toplatılsın, barınağa yerleştirilsin ama ölüme terk edilmesin. asıl endişe bu. saldırgan, başıboş köpekler herkes için bir tehlike, çocuklar daha savunmasız ve ürkek oldukları için saldırıya uğruyorlar, üzücü. sokaklar ayrıca hayvanlar için de tehlikeli yakılan, vurulan hatta cinsel saldırıya uğrayanı bile var. onlar içinde sağlıklı bir ortamda, kontrol altında tutulmak çok daha iyi olacaktır. fakat barınakların çoğu acınası halde, bakımsızlıktan ve açlıktan ölüyor hayvanlar bu seferde. bunun da olması istemeyiz sanıyorum hiçbirimiz. derneklerin önü açılsın, desteklensin, devlet büyüklerimiz sağlıklı ve korunaklı barınaklar için yer tahsis etsin, sağlık vs. durumları gözetim altında olsun, bizlerde gidip oralarda ziyaret edelim, besleyelim. böyle toplayalım, telef edelim, yakalım yıkalımla olmaz.

sabahtır okuyorum aynı geyikler dönüyor her iki taraf da kendince haklı belli noktalarda, fakat problem şu ki mülteci meselesiyle aynı bu durum, yönetici olan insan evlatlarımız yönetemiyorlar bu süreçleri, yönetemediği durumu da kendi haline bırakıyor, kontrollü şekilde belirli alanlarda yaşaması gereken canlılar tam tersi kontrolsüz bırakılıyor sokaklara, bunu ancak işin uzmanları ile oturup belirli kararlar alıp uygulamak yolu ile çözebiliriz, yok ölsünler yok şöyle yok böyle bunlar çözüm değil, planlı projeli bir biçimde çözülebilir, ne yazık ki şu sıralar ülkemizi yöneten tiplerin içinde bunu yapacak bir insan canlısı ben göremiyorum, iyi forumlar.
kopekperest ruh hastasimisin hacim?

birincisi ben senin hacın değilim, ikinci olarak hayvanları seviyorum sorun bu ise .
he ben hayvan sevmedimden yaziom zaten mk dimi ajsndb ayrica 3. de şu musacim biz de hayvanlari seviyoruz , baslik senin gibi normal hayvan severler icin degil zaten trigger'lanma.
abuk subuk hayvanseverler icin.

3. de şu musacim biz de hayvanlari seviyoruz , baslik senin gibi normal hayvan severler icin degil zaten trigger'lanma.
abuk subuk hayvanseverler icin.

adını paylaşırsan ben de isimle hitap edebilirim, konu ne olursa olsun köpekperest ve ruh hastası ifadelerini kullanamaz kimse bir insan gurubu için, bu konuda da aynı fikirde olduğumuzu düşünmek istiyorum, alenen hakaret etmektir bu.

adını paylaşırsan ben de isimle hitap edebilirim, konu ne olursa olsun köpekperest ve ruh hastası ifadelerini kullanamaz kimse bir insan gurubu için, bu konuda da aynı fikirde olduğumuzu düşünmek istiyorum, alenen hakaret etmektir bu.
bana hacim de , kopekperest ruh hastasi ifadesini kullanmamasi kopekperest ruh hastasi oldugu gercegini degistirmez.
eger "forumdaki" kopek perest ruh hastalari yazsaymis o zaman insanlara kopekperest ruh hastasi diye hakaret etmis olurdu yani acik hedef gosterirdi.
ama cevremizde mahallemizde ya da ulkenin herhangibir sehrinde kopekperest ruh hastasi insanlar oldugu gercegi degismiyor iste. Senin konu basliginin degismesini istemen kadar onunda isim vermeden kopekperest ruh hastalari deme ozgurlugu var.
ayrica yazida defalarca kopekperest ruh hastasi dediminde farkindasindir.
Ve evet forumda da kopekperest ruh hastasi insanlar olabilir. Bu insanlar sosyal medya hayvan sevicileridir. Ekmek almaya giderken karanlik bir sokakta bir den kopek havladimi "ayhhh" diye irkilirler tutup da "canim ya bu soguk ve izbe yerde kimsesiz evsiz bir basina bana durup dururken havladin bolgeni koruyorsun nede olsa kendini koruyorsun gel sevim" demez.
sokakta kopeklerin olmamasi hem insanlar hem de yasam savasi veren canlilar icin iyi bir sey. He isin bir de karanlik boyutu var. Barinakta ne tur acilara maruz kaldiklarinida biliyorum. Kedi ya da kopek besledim ben de. Ama bu kopekperest ruh hastalari oldugu gercegini degistirmiyor iste

bana hacim de , kopekperest ruh hastasi ifadesini kullanmamasi kopekperest ruh hastasi oldugu gercegini degistirmez.
eger "forumdaki" kopek perest ruh hastalari yazsaymis o zaman insanlara kopekperest ruh hastasi diye hakaret etmis olurdu yani acik hedef gosterirdi.
ama cevremizde mahallemizde ya da ulkenin herhangibir sehrinde kopekperest ruh hastasi insanlar oldugu gercegi degismiyor iste. Senin konu basliginin degismesini istemen kadar onunda isim vermeden kopekperest ruh hastalari deme ozgurlugu var.
ayrica yazida defalarca kopekperest ruh hastasi dediminde farkindasindir.
Ve evet forumda da kopekperest ruh hastasi insanlar olabilir. Bu insanlar sosyal medya hayvan sevicileridir. Ekmek almaya giderken karanlik bir sokakta bir den kopek havladimi "ayhhh" diye irkilirler tutup da "canim ya bu soguk ve izbe yerde kimsesiz evsiz bir basina bana durup dururken havladin bolgeni koruyorsun nede olsa kendini koruyorsun gel sevim" demez

son kez yazacağım zira aynı bakış açısında olduğumuzu düşünmüyorum sen özgürlük konusunu çok yanlış anlamışsın, başlığın değişmesini istemek haktır değiştirme kısmını yapacak olan kişiler yapar ya da yapmaz ayrı, lakin sen ve ya bir başkası konu ne olursa olsun bu şekilde alenen bir insana ruh hastası diyemezsiniz bu özgürlük değildir hakaret etmektir, iyi günler diliyorum sana.

son kez yazacağım zira aynı bakış açısında olduğumuzu düşünmüyorum sen özgürlük konusunu çok yanlış anlamışsın, başlığın değişmesini istemek haktır değiştirme kısmını yapacak olan kişiler yapar ya da yapmaz ayrı, lakin sen ve ya bir başkası konu ne olursa olsun bu şekilde alenen bir insana ruh hastası diyemezsiniz bu özgürlük değildir hakaret etmektir, iyi günler diliyorum sana.
al istedin buysa hadi;
Alenen insanlara kopekperest ruh hastasi diyorum lutfen herkes bunu yanlis anlasin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sevgili Kübra .. köpek sunni mezhebinde necis bişey zaten. Yani dinen de kurtaramazsiniz paçayı.

• Beğenmedim
Tepkiler: ne
Bir köpeğe gidipte düşmanlık besleyip Lan sen beni ısırırsın kuduz olurum çocukları korkutuyorsun dersen sana vereceği cevap şu ; Hav hav hav

Ama sorumlulara seslenirsen belki bişeyler değişir KAMİL

Ela hanim, google acin bakin yilda kac insan evladi saldiriya uguruyor. Ne bilsin vatandas labaratuvar kopegi mi degil mi diye. Kimse oldurulsun demiyor zaten.
Gözle görülür ve fark edilir bir tür zaten. Barınaklara atmak yerine uysallaştırı çözümler bulunabilir. O değil de insanlar varken köpekten korkan insanlara da şaşırıyorum (: biri karısını doğrar biri, anasını doğrar, bunlar elini kolunu sallayarak geziyor da köpekler neden mahkum ediliyor?

Geri