Sokak hayvanları ile nasıl mücadele edilsin ?

Konu sahibi son olarak 796 gün önce görüldü
Şimdi köpekler çoğaldı 150 200 milyon oldu kim bakacak kim besleyecek? 10 milyon köpeğe bakamiyorsunuz açıktan birbirlerini yiyorlar .ev kiraları 5 bin 10 bin olmuş .insanlar ucuz ekmek almak için kilometlerce yol yürüyor. Saatlerce ayakta bekliyor
Köpekler toplanınca kiralar düşecek, ekmek fiyatı düşecek, ayakta beklemeyecek. Biz bunu nasıl düşünemedik yaaa. Toplamak yetmez bence idam edilsinler... Ülkeyi ne hale getirmişler arkadaş xjdjdjd

Köpekler toplanınca kiralar düşecek, ekmek fiyatı düşecek, ayakta beklemeyecek. Biz bunu nasıl düşünemedik yaaa. Toplamak yetmez bence idam edilsinler... Ülkeyi ne hale getirmişler arkadaş xjdjdjd
Sizin gitmeye can attığınız almanya fransa ingiltere ne yapıyorsa o yapilacak .

Sizin gitmeye can attığınız almanya fransa ingiltere ne yapıyorsa o yapilacak .
Türkiye'yi yurt dışı ile kıyaslamak kaçıncı seviye? Yurt dışında insanlar değerli, hayvanlar değerli.. burda barınaklarda nasıl bakıldığını biliyor musun hayvanların? Bilmiyorsann toplanılsın deme. O kadar insanlık dışı şeyler oluyor ah vah deyip susuyorsunuz. 1 hafta önce yavru köpeğin kulağını kestiler kıyamam deyip geçen insanlar köpekler toplatılsın. Çok ciddi diyorum bencil ve doyumsuz bir milletiz.

Türkiye'yi yurt dışı ile kıyaslamak kaçıncı seviye? Yurt dışında insanlar değerli, hayvanlar değerli.. burda barınaklarda nasıl bakıldığını biliyor musun hayvanların? Bilmiyorsann toplanılsın deme. O kadar insanlık dışı şeyler oluyor ah vah deyip susuyorsunuz. 1 hafta önce yavru köpeğin kulağını kestiler kıyamam deyip geçen insanlar köpekler toplatılsın. Çok ciddi diyorum bencil ve doyumsuz bir milletiz.
Devlet istese turkiyede bulunan bütün sokak köpeklerini kisirlastirir .koronada hepimizi evlere tikti .istese herşeyi yapar .canı istediğinde yapıyor istemediğinden yapmıyor istese 1 ayda sokak köpeklerini hadim eder

Kulağı mı kesilmiş amaan hayvan işte.. doğaları bu.. doganın işleyişini bozma.. mama su verme.. onlar bulur.. kısırlaştırma derler ama hayvanların varlığından rahatsız olurlar. Insanları anlamaya çalışmayı çoktan bıraktım ben
Saldırmalar şunlar bunlar hepsi insanın eseri aslında. Anlamak işlerine gelmiyor

Devlet istese turkiyede bulunan bütün köpekleri kisirlastirir .koronada hepimizi evlere tikti .istese herşeyi yapar .canı istediğinde yapıyor istemediğinden yapmıyor istese 1 ayda sokak köpeklerini hadim eder
Mesele yapılıp yapılmaması değil. Yapmak ne kadar doğru? Niye bu dünya tek sizin gibi düşünüyorsunuz? Niye o kadar tecavüzcü erkeği hadim etsinler diye yaygara cikarmiyorsunuz ? Cidden trajikomik ülkenin burnu b*ktan çıkmıyor. Tek derdimiz köpekler dndjdjf Allah başka dert vermesin. Ayrıca Madem bu kadar şikayetçisiniz siz gidin köpeklerin olmadığı yere (:

Mesele yapılıp yapılmaması değil. Yapmak ne kadar doğru? Niye bu dünya tek sizin gibi düşünüyorsunuz? Niye o kadar tecavüzcü erkeği hadim etsinler diye yaygara cikarmiyorsunuz ? Cidden trajikomik ülkenin burnu b*ktan çıkmıyor. Tek derdimiz köpekler dndjdjf Allah başka dert vermesin. Ayrıca Madem bu kadar şikayetçisiniz siz gidin köpeklerin olmadığı yere (:
Çok dertli değilim. Şükür Dertli günlere daha gelmedik..böyle devam ederse gelecek. 10 milyon köpek var . Her yıl 4 milyon cogalsalar .5 10 yil sonra 50 100 milyonu geçer .etleri de yenmiyor . Bu kadar hayvanı ne yapıcaz .

Çok dertli değilim. Şükür Dertli günlere daha gelmedik..böyle devam ederse gelecek. 10 milyon köpek var . Her yıl 4 milyon cogalsalar .5 10 yil sonra 50 100 milyonu geçer .etleri de yenmiyor . Bu kadar hayvanı ne yapıcaz .
Çözüm basit. Çin'e gidin... Afiyetle yersiniz. Büyük bir dertten kurtulmuş olursunuz bu sayede.

Geri