Sokak Düğünleri Yasaklanmalı mı ?

Konu sahibi son olarak 1239 gün önce görüldü

• Evet Yasaklanmalı

Kullanılan: 2 25.0%
  • Hayır Yasaklanmamalı

Kullanılan: 4 50.0%
  • Gürültülü ama farketmez

Kullanılan: 1 12.5%
  • Cok gürültülü bıktık artık

Kullanılan: 1 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    8

fft64_mf1874532.Jpeg

Yemekli olanları yasaklanmamalı,

Fenamı dönerli pilavlı patates kızartmalı helvalı dondurmalı düğünler,:yemek:

Kesinlikle. Düğün salonları inanılmaz derecede pahalı olduğu için belki sokak düğünü yapıyorlar ama işkence bu resmen. Gece 2'ye kadar sürenler var bir de.

Hayır. Sokak düğünleri, düğün töreni yanı sıra birlik ve beraberliği pekiştirmeye de yarar. Sokak düğünü yapılıyorsa mahalledeki herkes birbirini tanıyor demektir. Bunu Bağdat caddesinde yapamazsınız fakat bir Roman mahallesine gidin görün, nasıl da güzel eğleniyorlar.

Hayir..mesela Bu sene tanimadigimiz birinin dügününe gittik izledik Cok güzeldi ..
sart degil taniyip taniyamamak ama ayni mutlulugu yasamak Cok güzel duygular bence..
Cünki gittigimiz dügün kürt dügünüydü..kendi dillerinde hic birsey anlamiyorduk ama onlarin yüzü gülüyordu biz sevincliydik güzeldi..memnun kalmistim:)

Bina sakinlerinin istediği parçaların da çalınması şartıyla yasaklanmasın.

Gürültülü patırtılı ama parası az olan vatandaslar icin güzel bişi Salon fiyaları cok pahalı malisef hep fırsatcı olmuslar.

başımız şişiyo falan ama olsun ya kalsın, ne yapalım
şartları el vermiyorsa ne diyebilirsin ki
ama şu düğün sonrası silah sıkma saçmalığı yasaklanmalı

Evimi sattım ben sokak düğünleri yüzünden her hafta cuma, ctesi, pazar düğün eksik olmuyordu sitede iyi ki sattım yoksa bomba atmayı bile düşünüyordum tepelerine

Bırakın isteyen istediği yerde evlensin en gzl günleri o gün

Saatleri abartı olmasa kalsın bence.
Bana kalsa düğün yasaklanmalı [emoji14]
Nikah yap bide barda eğlence bitsin gitsin.

Çitledikleri çekirdekleri süpürürlerse kalabilir

Bazen içkili geliyorum eve. Tı. Bakıyorum dıngır dıngır. Diyorum ya ayıptır. Aşağı inip tebrik edemiyoruz. Dolaptan bir bira alıyorum sigaramı yakıp balkona çıkıyorum, hop hop 2 göbek atıyorum Ankara havası çalarken. Hem stres atıyorum hem de mahallecilik görevimi yerine getiriyorum.

Bence çoüzel.

Geri