Sohbet Köşesi

Konu sahibi son olarak 32 gün önce görüldü
Neeeeeg izleyen birileri yasasinnnn djdjskds önüme gelene izletmeye çalışıyorum konuşacak birileri olsun diye kimse yanaşmıyor delirdim NALET homofobikolar sjxjs
burada da konuşursak homofobikler üşüşür başımıza salşdkjfaşskldfjaşslkdjfaşslkdf
ama yine de izleyen birini burada görmek duygulandırdı :d

sensin önüne gelen.flcgj geldim geldim, buradayım ;)))))
Ya bir tek sen değilsin ki djdjsjd sen hem homofobik de değilsin. Ben esasen bir arkadasa izlettim zorla bir bölüm gözünü kapaya kapaya izledi sjxjsj
Sen hakkını vereceksin, inancım tam.. djxjd

burada da konuşursak homofobikler üşüşür başımıza salşdkjfaşskldfjaşslkdjfaşslkdf
ama yine de izleyen birini burada görmek duygulandırdı :d
Ben de çok heyecanlandım bak sjzjs ilk fangirl deneyimimi 30dan sonra yaşıyorum haha

Ya bir tek sen değilsin ki djdjsjd sen hem homofobik de değilsin. Ben esasen bir arkadasa izlettim zorla bir bölüm gözünü kapaya kapaya izledi sjxjsj
Sen hakkını vereceksin, inancım tam.. djxjd

Ben de çok heyecanlandım bak sjzjs ilk fangirl deneyimimi 30dan sonra yaşıyorum haha
şey sahnesine ne diyorsun hollander yaralandığında hastane odasına gelen rozanov ve yüzündeki o endişesi, korkusu................

şey sahnesine ne diyorsun hollander yaralandığında hastane odasına gelen rozanov ve yüzündeki o endişesi, korkusu................

SPOİLER İCERİR!!!! (gerçi ben ilk iki bölümden sonra hemen kitabı okudum spoi falan etki etmiyor hiç sjsjs)
Evet ya buzun üzerinde de dondu kaldı ne yapacağını bilemedi çocuğum.
Peki Shane'in narkozun etkisindeki tatliligiiii..
- ilyaaaaa demesi sonra İlya'nin endişesini fark edip heeeyyy heeey diyip ellerini tutunca yesss better.. demesi
YİCAM ikisini de.

SPOİLER İCERİR!!!! (gerçi ben ilk iki bölümden sonra hemen kitabı okudum spoi falan etki etmiyor hiç sjsjs)
Evet ya buzun üzerinde de dondu kaldı ne yapacağını bilemedi çocuğum.
Peki Shane'in narkozun etkisindeki tatliligiiii..
- ilyaaaaa demesi sonra İlya'nin endişesini fark edip heeeyyy heeey diyip ellerini tutunca yesss better.. demesi
YİCAM ikisini de.
asdasda.png

kandil konusu niye açılmadı bugün?

Geri