Sohbet Köşesi

Konu sahibi son olarak 32 gün önce görüldü
Nick yanı Kullanıcı adı dıyelım bız ona
Sizin foruma benzer içinde sadece bayan üyelerin olduğu bayan platform orda erkek üye yasak zaten. Forum içinde hamilelik yemek diyet spor hastalık bir derdim var gibi konuların konuşulduğu yer işte orda bir süre vakit geçirdiğimden böyle hızlı alıntı yapıyorum biliyorum yani.
galiba bu forum karışık bayan var erkekte var.

Aynen biz daha gibi çağ atlayamadık. Oysa bizde sizin isterdik haremlık selamlık olmayı ama yeni yasanın meclisten gecmesını arzu ediyoruz.
Tamam Biliyorum orayı Sys deydı sattı o :)
Sizin foruma benzer içinde sadece bayan üyelerin olduğu bayan platform orda erkek üye yasak zaten. Forum içinde hamilelik yemek diyet spor hastalık bir derdim var gibi konuların konuşulduğu yer işte orda bir süre vakit geçirdiğimden böyle hızlı alıntı yapıyorum biliyorum yani.
galiba bu forum karışık bayan var erkekte var.

Aynen biz daha gibi çağ atlayamadık. Oysa bizde sizin isterdik haremlık selamlık olmayı ama yeni yasanın meclisten gecmesını arzu ediyoruz.
Tamam Biliyorum orayı Sys deydı sattı o :)
Estağfrullah.
:D ben en son ki yönetimde olan kişileri biliyorum .
ben şuan orda aktif değilim.
Buraya geldim.
Burayıda tesadüf gördüm.

Sen hep buraya gel. Kavga eksik olmaz.
Laf sokma eksik olmaz.
Ne ararsan var.
NE kadar Forumsa o kadar FORUMSAL
Estağfrullah.
:D ben en son ki yönetimde olan kişileri biliyorum .
ben şuan orda aktif değilim.
Buraya geldim.
Burayıda tesadüf gördüm.

Sen hep buraya gel. Kavga eksik olmaz.
Laf sokma eksik olmaz.
Ne ararsan var.
NE kadar Forumsa o kadar FORUMSAL

ben kavga etmeyi pek sevmem . :emoji_smiley:
Sakin biriyim genelde bir sorunum sıkıntım olsa bile sağduyulu çözmekten yanayım.
bahsettiğim önceki forumda illaki tartışma olaylar oldu bazı sebeblerden dolayı şuan orda değilim çıktım.

Aferim Sudeyüzenbalık kardesıme .
Nerelisin pekı sen
ben kavga etmeyi pek sevmem . :emoji_smiley:
Sakin biriyim genelde bir sorunum sıkıntım olsa bile sağduyulu çözmekten yanayım.
bahsettiğim önceki forumda illaki tartışma olaylar oldu bazı sebeblerden dolayı şuan orda değilim çıktım.

Geri