Misafirler gönderilip arkalarıda toplandıysa bi kahve içilir.
Ekli dosyayı görüntüle 121530
Özlem ellerine sağlık. Temizlik varsa ben ışınlanabilirim oraya. Gayet mümkünat o havadayım. :d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Misafirler gönderilip arkalarıda toplandıysa bi kahve içilir.
Ekli dosyayı görüntüle 121530
Allaha emanet ol reis üzerini sıkı ört havalar soğudu.@Onurcan ben de birazdan zıbarıp yatmak suretiyle çıkış yapacam. Haberin olsun.
Sen de Allah'a emanetsin kardeşim.Allaha emanet ol reis üzerini sıkı ört havalar soğudu.
Temizlik değilde yarınki misafirler içinde hazırlık yapılacak hiç hayır diyemicem çabuk gel o güzel pofidik poğaça lardan yapsan yeterliÖzlem ellerine sağlık. Temizlik varsa ben ışınlanabilirim oraya. Gayet mümkünat o havadayım. :d
Poğaça neden bana kilit hı? Ben kafamı tabana ters çevirme gidiyorum, evde yoğum.fTemizlik değilde yarınki misafirler içinde hazırlık yapılacak hiç hayır diyemicem çabuk gel o güzel pofidik poğaça lardan yapsan yeterli![]()
Çünki güzel yapıyorsun burdan öyle gözüküyorPoğaça neden bana kilit hı? Ben kafamı tabana ters çevirme gidiyorum, evde yoğum.f
İşte bazen olursa olur suyu olmazsa hamur suyu oluyor. ddÇünki güzel yapıyorsun burdan öyle gözüküyor
İspat.dd@Morsalkım çapkınsın ama
Olmazsa sen tdk'nın yan muadilini geliştir cebimizde dursun.ddbu lafları nerden öğreniyoruz bilmiyorum ki bu aralar çok twitter sardım ben acaba ondan..
@Ender, beni bir sen tanıyorsun başka kim varen azından tanıdık nickle bir sen varsın. bir kaç kişi daha sanki var da en eski sen seni unutmam mümkün değil
ha o sizin kızınız17 senedir desteksiz kaldım ne abla ne kimsenin yakını ablası olamadım Şekil A
ben herkese destek oldum destek olan olmadı.