Sohbet Köşesi

Konu sahibi son olarak 32 gün önce görüldü
@Onurcan ben de birazdan zıbarıp yatmak suretiyle çıkış yapacam. Haberin olsun.

Allaha emanet ol reis üzerini sıkı ört havalar soğudu.
Sen de Allah'a emanetsin kardeşim.
Ulan sabahın 6.30 unda uyanıp işe gidiyorum hava buz gibi aracımın kaloriferi arızalı. Sözde sanayiciyiz. Terzi kendi söküğünü dikemezmiş misali ilgilenemiyorum.:D Gerçi iyi oluyor buz gibi hava yüzüme vurdukça ayılmaya başlıyorum.:D

Temizlik değilde yarınki misafirler içinde hazırlık yapılacak hiç hayır diyemicem çabuk gel o güzel pofidik poğaça lardan yapsan yeterli :)
Poğaça neden bana kilit hı? Ben kafamı tabana ters çevirme gidiyorum, evde yoğum.f

Büyük bir iddaa altını doldurun pilissss.d

Yoook öyle kaçma. Dökül sökül.dd

Lafla peynir gemisi yürümez dabii.dd

Canım felaket şekilde kruvasan çekti.;s Akaryakıt istasyonu yakın ama üşeniyorum. Yarın artık..:(

Tamam abla senin siteye el atayım. Ancak 20 ocak dan sonra olur ancak. Şuan şehir dısına tasınma telaşım var. Söz sana desteğin kralını olacağim.
@Ender, beni bir sen tanıyorsun başka kim var :) en azından tanıdık nickle bir sen varsın. bir kaç kişi daha sanki var da en eski sen seni unutmam mümkün değil :D
ha o sizin kızınız :) 17 senedir desteksiz kaldım ne abla ne kimsenin yakını ablası olamadım Şekil A :D ben herkese destek oldum destek olan olmadı.

Geri