BirDevrinSonu
Üye
Mutlu mesut olursun umarım.yok knk ama yakındır.. hedef 2026
Eskilerden insanları görmek beni sevindiriyor hep gel.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mutlu mesut olursun umarım.yok knk ama yakındır.. hedef 2026
Uyudum uyandım morlara bulandım@Morsalkım uyku gelmedimi daha
Güno güne kötü rüyalarla başladımUyudum uyandım morlara bulandım
Mercimek köftesi ve kek vardı mevzu sadece kahve değildi :p@Serçe Arkadaşa kahveye gidiyorum dedim gidiş o gidiş kaç saatte içiliyor bu kahve heralde bi oturuşta 5-6 fincan içtin dikkat et kahvenin fazlası kalbe zarar.
Afiyet bal şeker olsun.Mercimek köftesi ve kek vardı mevzu sadece kahve değildi :p
Aman Onurcan lafi mi olur?@Süreyya top 10 da en çok mesaj atanlarda seni geçmişim hakkını helal et...
@Morsalkım Sen kolayı içmiyorsun diye bizde mi içmeyelim :p
Beyefendiliğimizden ödün veremiyoruz ne yapalım be reis :dAman Onurcan lafi mi olur?
Alenen düşündüğüm için red verdim yoksam fıçıyla götürebilirsin.d@Morsalkım Sen kolayı içmiyorsun diye bizde mi içmeyelim :p
Yok be kahvenin bile fazlası zarar . :dAlenen düşündüğüm için red verdim yoksam fıçıyla götürebilirsin.d
Canımın içi Allaha emanet dikkat et kendine yengeme selamlar.@Onurcan forumdan cikis yapiyorum iznin olursa kardesim.
Musade var mi?
Tamam.Beyefendiliğimizden ödün veremiyoruz ne yapalım be reis :d
nasılsın bu arada halin hatrın nasıl herşey yolunda mı ?
Bugünlere şükür diyelim..Tamam.
Iyiyim.
Sag olasin.
Seni de iyi gördük.
Anot katot bunlarda zarar. Geçinip gidiyoruz işteeeeYok be kahvenin bile fazlası zarar . :d
Geçinip durmak yok yola devam...Anot katot bunlarda zarar. Geçinip gidiyoruz işteeee
Üzdün...@Onurcan aleykum selam kardesim.
Bu cocuk bana hep seni hatirlatiyor
![]()
Fatih juan empati şakası
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.youtube.com