Sohbet Köşesi

Konu sahibi son olarak 32 gün önce görüldü
İyiyim ayşe sağolasın sen nasılsın ?
Büyüyorlar ayşe zor ama büyüyorlar.
Rabbim sanada nasip eder inşALLAH .
Varolasın her daim !
İyiyim Allaha şükür ben de. Sıcaklarla uğraşmaca işte. Allah sağlık sıhhatle büyümeyi nasip etsin.

Burası 21 sayfa iken içinden geçeni söyle neden 56664 sayfa??

Moruk sende yanlis olan bir sey var ama adini koyamiyorum.
Boyle saldiray abi gibisin ama tam da degilsin.
Evli olduguna inanmak guç
Gökhan enişte
Bende senin normal hayada pek küfür ettiğine inanmıyorum. Ama hayatin içinde bazen kafa dağitmak var. Oysa bak yine diyorum sen normal hayatda pek küfür etmiyorsun zanımca ama burada adın kufurbaza cıkıyor. O yüzden buradakılere pek aldanma :)

büyücü'nün yazıp çizdiklerini görünce bazen bir şeyler karalıyorum sonra ne karışıyorum diyerek siliyorum.. xast mevzuyu açmış madem ben de dile getireyim. şaka, trollük olarak değerlendiremiyorum yazdıklarını. evli ve baba bir insana yakışmayan hareketler sergiliyorsun çoğu zaman.

Gökhan enişte
Bende senin normal hayada pek küfür ettiğine inanmıyorum. Ama hayatin içinde bazen kafa dağitmak var. Oysa bak yine diyorum sen normal hayatda pek küfür etmiyorsun zanımca ama burada adın kufurbaza cıkıyor. O yüzden buradakılere pek aldanma :)
Oncelikle bana eniste demene gerek yok. Enisten degilim , senin enisten olacak bir "bagimiz" da yok.
Bu konu icin bi anlasalim once...
Ki daha evvel bu konuda seni uyardim.
Kafa dagitmanin ne demek oldugunuda biliyorum. Donjuan kompleksi ile kafa dagitmayi karistirma. Hani senin gectigin "sabahlari konsolara corba ismarliyorlar" ankarasini 20 sene evvel tavaf ettik.
Sana hovardalik yapma demiyorum senin hayatin. Ama tutup yok kafa dagitiyorum. Yok bunlar saka falan diye aklimizla alay etme haci
Evli barkli adamin yapacagi "kafa dagitmalar" degil bunlar.
He bunlari neden soyluyorum biliyor musun?
Bir daha sade ile iletisim kurmani yada yok ben ona kusum yok ben ona kizginim falan yazmani istemiyorum.
Bigun senin hanimda buraya uye olur.
Sade ile tanisir esim olarak.
O zaman muhattap olabilirsin.
Oda belki...
Anlastik mi? Canim kardesim?
He kafa dagittim bu arada.. Alinma

20250713_213919.jpg

20250713_213815.jpg

@angie Senin şu futuristik falcı ile hala iletişimin varsa bu fincanları uçurabilir misin çok merak ettim özellikle üstte biri birinin elini öpüyor gibi, eğer bensem kimin elini öpüyorum değilsem, kim elini kime öptürüyor, alttaki tosba ise ne demek nereye ulaşmaya çalışıyor o tosba ben miyim falan fıstık.

Ekli dosyayı görüntüle 119124

Ekli dosyayı görüntüle 119125

@angie Senin şu futuristik falcı ile hala iletişimin varsa bu fincanları uçurabilir misin çok merak ettim özellikle üstte biri birinin elini öpüyor gibi, eğer bensem kimin elini öpüyorum değilsem, kim elini kime öptürüyor, alttaki tosba ise ne demek nereye ulaşmaya çalışıyor o tosba ben miyim falan fıstık.
Kdkkfjf
O falcı ile ben Kıbrısta iletişimdeydim. Adanalı zaten. Adanadadır muhtemelen. Adı Alper Adanaya gidince sorultur hjfjfj

Geri