W
Elmas Üye
Nerdeydin sen bakimÇok da genel değil sanki.p
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nerdeydin sen bakimÇok da genel değil sanki.p
Nerdeydim ben bi bakiimm kjklgjdkNerdeydin sen bakim
İyiyim ayşe sağolasın sen nasılsın ?Napıyon buyucu
Büyüdü mü bebişlerrr
İyiyim Allaha şükür ben de. Sıcaklarla uğraşmaca işte. Allah sağlık sıhhatle büyümeyi nasip etsin.İyiyim ayşe sağolasın sen nasılsın ?
Büyüyorlar ayşe zor ama büyüyorlar.
Rabbim sanada nasip eder inşALLAH .
Varolasın her daim !
Gökhan enişteMoruk sende yanlis olan bir sey var ama adini koyamiyorum.
Boyle saldiray abi gibisin ama tam da degilsin.
Evli olduguna inanmak guç
Burası 21 sayfa iken içinden geçeni söyle neden 56664 sayfa??
Ziyadesiyle..İçinden geçmişler
Oncelikle bana eniste demene gerek yok. Enisten degilim , senin enisten olacak bir "bagimiz" da yok.Gökhan enişte
Bende senin normal hayada pek küfür ettiğine inanmıyorum. Ama hayatin içinde bazen kafa dağitmak var. Oysa bak yine diyorum sen normal hayatda pek küfür etmiyorsun zanımca ama burada adın kufurbaza cıkıyor. O yüzden buradakılere pek aldanma![]()
Buradayım, forum kullanma kılavuzu benim..
Buradayım, forum kullanma kılavuzu benim..
Gez, dolaş, takıldığın yer olursa seslen canım![]()
Forum konusunda uzman sensin, ders almaz verirsinben saf masumumm.. öğret bana :p
Forum konusunda uzman sensin, ders almaz verirsin
Gariban, masum benim..

KdkkfjfEkli dosyayı görüntüle 119124
Ekli dosyayı görüntüle 119125
@angie Senin şu futuristik falcı ile hala iletişimin varsa bu fincanları uçurabilir misin çok merak ettim özellikle üstte biri birinin elini öpüyor gibi, eğer bensem kimin elini öpüyorum değilsem, kim elini kime öptürüyor, alttaki tosba ise ne demek nereye ulaşmaya çalışıyor o tosba ben miyim falan fıstık.
Bulucam seni Alper jkjljKdkkfjf
O falcı ile ben Kıbrısta iletişimdeydim. Adanalı zaten. Adanadadır muhtemelen. Adı Alper Adanaya gidince sorultur hjfjfj
Selamss hoş geldinSelamlar