Sohbet Köşesi

Konu sahibi son olarak 33 gün önce görüldü
@Razor Kesinlikle tavsiye ediyorum. Günümüz dizilerinden çok farklı. En azından sürükleyici.

@Dilsiz Uşak Bence de. Hele 4. sezon geldi şimdi hatırlamaya başladım baya sıkıcı. Fakat finali merak ettiğim için devam edicem.

@Lefty eskiden ne güzel takip ederdi üye takvimlerini açardı sabahın erken saatlerinde
Doğum Günü Takvimi'nin her üyeye görünür olması gerekiyor ve o bölümden takip edip her isteyen açabilir. Benim açtıklarım fazla resmi oluyordu, seninkiler daha samimi.:kalp:

Bazı üyelerin doğum günü, takvimde görünmeyebilir ve onu da eklenen rank ile fark edebiliyorsun.

https://www.forumsal.net/birthdaycalendar/

Abi 36.5 numara ayakkabıdan şampanya içtin mi hiç yoksa seneye de içerim diye 39 numara mı tercihin
Ben bu ara kendimi eve ve çocuklara verdim süleyman sanırım bayram sonuna veya ay sonuna kadar bu şekilde devam ederim. Ancak sonrasında malum düğünler vs var. Kısaca oralara gidince az uz değil baya baya ipin ucunu kaçırıyorum. Ama soruna şu şekil cevap vereyim. Değil ayakkabıda ben bardakda (kadeh) bile içmem şampanya yi.
Ek olarak : seni bu nick görmek sevindirici :)

Ben bu ara kendimi eve ve çocuklara verdim süleyman sanırım bayram sonuna veya ay sonuna kadar bu şekilde devam ederim. Ancak sonrasında malum düğünler vs var. Kısaca oralara gidince az uz değil baya baya ipin ucunu kaçırıyorum. Ama soruna şu şekil cevap vereyim. Değil ayakkabıda ben bardakda (kadeh) bile içmem şampanya yi.
Ek olarak : seni bu nick görmek sevindirici :)

Part time tövbe mi olur abi fjdnsjhs

Geri