Min
Altın Üye
Fox riverdan sonrası çok sarmasa da sona doğru bir tık daha izlenir sanki.Prison Break'i baştan izliyorum. Finalini getirememiştim. 3. sezon bitti sayılır 1 bölüm kaldı bitmesine. Hazır iş güç yok vakit bol diye öyle baştan izliyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Fox riverdan sonrası çok sarmasa da sona doğru bir tık daha izlenir sanki.Prison Break'i baştan izliyorum. Finalini getirememiştim. 3. sezon bitti sayılır 1 bölüm kaldı bitmesine. Hazır iş güç yok vakit bol diye öyle baştan izliyorum.
Final bi tık daha güzel.Hele o sona hapsinesi sonrası çok sıkıcıydı.
Çok beklentin olmasın gene de xd
Sonra sövme arkamızdan xd
fragpunk girelim mi@need hangi oyun![]()
fragpunk girelim mi
AAAA rica ediyorum tabiiiiiki beklerimmmm20 dakika bekler misin
tamam 20 dakikaya geliyorum :dAAAA rica ediyorum tabiiiiiki beklerimmmm
geldimAAAA rica ediyorum tabiiiiiki beklerimmmm
Steamden arayayım dc oyunda ping yapıyorgeldim
steam sesli arama mı yapmış vay be :dSteamden arayayım dc oyunda ping yapıyor![]()
Doğum Günü Takvimi'nin her üyeye görünür olması gerekiyor ve o bölümden takip edip her isteyen açabilir. Benim açtıklarım fazla resmi oluyordu, seninkiler daha samimi.@Lefty eskiden ne güzel takip ederdi üye takvimlerini açardı sabahın erken saatlerinde

Ben bu ara kendimi eve ve çocuklara verdim süleyman sanırım bayram sonuna veya ay sonuna kadar bu şekilde devam ederim. Ancak sonrasında malum düğünler vs var. Kısaca oralara gidince az uz değil baya baya ipin ucunu kaçırıyorum. Ama soruna şu şekil cevap vereyim. Değil ayakkabıda ben bardakda (kadeh) bile içmem şampanya yi.Abi 36.5 numara ayakkabıdan şampanya içtin mi hiç yoksa seneye de içerim diye 39 numara mı tercihin
Ben bu ara kendimi eve ve çocuklara verdim süleyman sanırım bayram sonuna veya ay sonuna kadar bu şekilde devam ederim. Ancak sonrasında malum düğünler vs var. Kısaca oralara gidince az uz değil baya baya ipin ucunu kaçırıyorum. Ama soruna şu şekil cevap vereyim. Değil ayakkabıda ben bardakda (kadeh) bile içmem şampanya yi.
Ek olarak : seni bu nick görmek sevindirici![]()
Yok o konuda ve buna benzer eğlencelerimden asla tövbe etmedim .Part time tövbe mi olur abi fjdnsjhs