Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beğendiysen ben söylüyorum. Beğenmediysen @DUHAN …Hebele hübele kısmını kim söylüyor….
Çok güzel olmuş.. Emeğinize sağlık
Beni tövbe ettireceksiniz….Beğendiysen ben söylüyorum. Beğenmediysen @DUHAN …
Seni ısırırım <3Beni tövbe ettireceksiniz….
Senin olduğunu anladığım için laf attım cemgo…Beğendiysen ben söylüyorum. Beğenmediysen @DUHAN …
Kulaklarınızın pasını silmeye geldikçok iyi olmuş yine dinledim sdsafsdfd aşırı sarıyooo

dinledikten sonra, şekil hastaneye kaldırıldım…….
Ekli dosyayı görüntüle 110424
hey dostum, bu çocuklar benim arkadaşlarım. efsane olmuş, gurur be!
Canım kızlarım <3sgljdldkfldj çok şapşalsınız
Teşekkür ederiz efenim. Bizi sizler var ettiniz..Hepinizi tebrik ederim, başarılı çalışmalarınızın devamını bekliyoruz.
Klipte göbek atacak mısın?arkadaşlar, yine çok güzel olmuş ama prodüksiyon büyütüp bu şarkılara klip çeker misiniz artık.......... forumsal vevo istiyoruz.........
sen ve stock oynayacaksanız klipte bu işte varım…..arkadaşlar, yine çok güzel olmuş ama prodüksiyon büyütüp bu şarkılara klip çeker misiniz artık.......... forumsal vevo istiyoruz.........
hayır benim kafamda çektiğim klipte senin kulaklarına şarkı sözlerini fısıldıyorum.......sen ve stock oynayacaksanız klipte bu işte varım…..