Sizi yorum yapmaya iten sebep nedir?

Konu sahibi son olarak 3163 gün önce görüldü
Düşünce özgürlüğünü ve bunun saygı çerçevesi içinde karşılıklı yorumlanmasını seviyorum.
Daha doğrusu ben yazmayı seviyorum ya (:

inaniyorum ki.. yalnizca konu acilmis olmasi degil..
ozguven duygusunun gelismemesinden tutun..
kendini.. dolayisi ile aklini.. bu nedenle.. akillica oldugunu sandigi yorumunu begenmislikten..
can slklntisi.. ve yalnizlik hissini bertarafa dek.. bir cok sebepten oturu yorum yapiliyor..

Genelde kendimi bulduğum konulara yorum yaparım. Yada birşey dürter :)) Tartışabilmeyi ve fikir alış verişini seviyorum. İnsanların düşündükleri, fikirleri, kelimelere döktüğü hislerini görmek hissetmek güzel birşey. Bi nevi beyin fırtınası gibi birşey. Beynimi kullanmayıda seviyorum evet.

Forumlardan çok şey kaptığıma inanıyorum şahsen. Günlük hayatımızda bu kadar farklı kesimlerden değişik tipte insanla karşılaşmak hadi karşılaştık diyelim diyalog kurmak çok çok zor. Bu yüzden okuyorum dikkatimi çeken konu olursa yorumumu yazıp gidiyorum. Tabi beni tüm bunlara iten bi de can sıkıntısı var :)

Dikkatimizi ceken konularda icimizden görüs bildirmek geliyor, yorum yapiyoruz. Özel bir sebebi yok. :cici:

Herkesin olumsuz düşündüğü bir noktada (hayır bu dünya karamsar olunacak kadar uzun değil ) diyebilmek için.

İnsan yapısı gereği konuşmayı,fikir beyan etmeyi sever.Sanırım bu sebeple yorum yapıyoruz,veyahut yapıyorum.​

kelimeler gel beni yor diyor dayanamıyorum...

latife bir yana forumun amacı zaten temel bazda fikir alışverişine dayanmakta ve değişik görüşleri görüp buna istinaden kendi fikrimizi belirtmek ufkumuzu da bir anlamda genişletmemize yardımcı olur diye düşünüyorum

beyin tembelliğine hayır ! düşünelim yazalım dimi ama...

Yazıyı okuduğumda bir fikir uyanırsa içimde yazarım uyanmazsa gereği yoktur. Anket tadında bir konu olmuş. :)

insan iste konusmadan duramiyor :D

ben hiparaktifim bilirsiniz ya da bilmezsiniz bunun bir önemi yoktur. sadece to comment kendi fikrim

bildigim konular hakkinda konusmayi sevmek fikir alisverisi yapabilmek tartisabilmek bunlari seviyorum.
ilgimi ceken bir konu olmasi beni yorum yapmaya iten en guzel sebeptir.

Yazmayı seviyorum , kendi düşüncelerimi paylaşma hakkınıda kendimde görüyorum. Yalnız çok uzatmayı sevmiyorum :) Benimle tartışmak isteyenleri farkettiğimde cevap vermeyerek heveslerini kursaklarında bırakmakda ayrı bir hoş =)

Geri