Sizi gerçekten seven bir erkek bu dört şeyi mutlaka yapacaktır!

Konu sahibi son olarak 720 gün önce görüldü
Yanınızda sizi gerçekten seven bir erkeğe sahip olmaktan daha güzel bir şey yoktur. Ancak gerçek aşkı bulmak zordur ve bu nedenle dünya çapında milyonlarca kadın aşka olan inancını kaybetmiştir. Bunun nedeni, bir erkeğin gösterdiği gerçek aşkın belirtilerini nasıl tanıyacaklarını bilmemeleri olabilir.

Sonsuza dek yalnız kalmak istemiyorsanız, gerçekten seninle ilgilenip ilgilenmediğini her erkeğin gösterdiği şu dört işarete dikkat edin.

AİLENİZLE VAKİT GEÇİRMESİ
Size teslim olmaya hazır olmayan erkeklerin ailenizle vakit geçirmeyeceğini söylediğimizde bize inanın. Ailenizle zaman geçirmek istemiyorlar çünkü onu ikinci aileleri olarak görmüyorlar. Ancak, seninle ilgilenen bir erkek, aileni ikinci ailesi olarak görecek.
FİKRİNİZİ SORMASI
Erkekler genellikle inatçıdır ve kimseden tavsiye istemeden her şeyi kendi başlarına yaparlar. Ancak, bir kadına gerçekten aşık olan bir erkek, tüm kalıplarını yıkar ve ondan tavsiye ister.
TARTIŞABİLMEK
İster inanın ister inanmayın, ama sizinle kavga ederse, sizi gerçekten seviyor. Ve sizinle kavga etmekle, sizi sözlü olarak taciz etmeyi veya vurmayı kastetmiyoruz, ancak her iki tarafın bir konuda farklı görüşleri paylaştığı rasyonel savaşı kastediyoruz.
Tartışırken birbirinizi daha iyi anlayacak ve birbirinize daha çok saygı duyacaksınız.
ÖNCELİKLİ OLARAK SİZE VAKİT AYIRIYORSA
Bir ilişkinin para biriminin ne olduğunu biliyor musun? Her ilişkinin para birimi zamandır. Eğer sevgilin gerçekten seninle ilgiliyse, her şeyden önce size vakit ayıracaktır.

Aile mi ? Aile yok zaten , eş dost akraba da sevmem ,o niye vakit gecirio.
Hırlaşsın yeter .P

Benim için dört şeyi yapacak kıza yaparım anca. Yoksa her şeyi erkek yapacaksa ne diye varsın?

Şu dördüncü maddeye ben koptum ama sanki çok önemli bilimsel bir kuram açıklar gibi yazılmış : )

Evlilikte Aileler de çok önemli
aileme saygısı olmayan eş asla istemem evlenmezdim de
şükür çok iyi anlaşıyoruz:emoji_pray: eşim ailemle çok iyi anlaşıyor ben de onun ailesiyle
ailelerimiz biz den çok birbirlerine gidip geliyorlar dcşdkljsks
diğer şıklar zaten oluyor.

Ailesiyle vakit geçiremem.
Fikrini sormam, ne istiyorsa öyle yapsın, fikir soracak işler yapmıyorum prensip olarak, durarım ben, sabit.
Tartışamam, peki derim geçerim iyice sinir olur daha çok kavga eder, ay manyak bu he.

Bak vakit ayırırım o olur, gel kız tiatoroya gidelim. Ah ah, eller kadir kıymet bilmiyor Anne.
Ay yok ya, sallamayayım şimdi kimseye, hadi bir olur iki olur da, herkes mi kabayatlı? Demek ki ibnelik bende. Tşk.

Geri