Sözlük sizi bir çırpıda silen insan

Sözlük
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Evet sildik birilerini konusmadigi kimse kalmamislarin durmadan maduru oynayanları manüpile etmeye çalışanları sildik aslan parçası. :emoji_smirk:

Mutlaka mantıklı bir sebebi olmalı ve o aşamaya gelene kadar da biriken birçok şey vardır.

Silinmem gereken bir hata yapmışsam,silsin zaten.

Mesafeler girer, iliskiler dönüşür değişir ama silmek pek yok galiba bende 🤔

en iyi anlasabilecegim ve sevdigim (birbirimizi silmezsek elbette :d) insan tipi. net. severim netligi. ben de oyleyim. aksisi yorucu ve her zaman bir tik yakininda olan bir fazlalik, yuk. cok gereksiz boyle iliskiler. ruha yorucu gelir, tiksindirir. gerekiyorsa bir cirpida silmeyi bilin iste.

övünülecek bi tarafi yok ama sayısızdır bu sekilde hayatimdan çıkardığım. hadi eyvallah bile demem. ona kucuk sürprizler yapin dediler yaptık.

Ben de banlanır mıyım acaba ya, bir ürktüm,

Mastor olayların ehemmiyetini anlamadığı, birtakım mesajlarda her şeyi tiye aldığı ve bundan adam olmaz dedikçe adam olamaması yüzünden ve de zaten hep sövüp duruyor, asalım bunu asalım, gerekçelerle banlanmıştır. (1 ay)

Yuh yok 5 yıl.

Bir çırpıda değil, beni üzeni silerim, sonra ağlarım güzel bir şarkı açıp, sonra pişman olurum, üzülürüm, neden bana böyle yaptı da bu duruma geldik derim.

VAH.

• Beğen
Tepkiler: RK
ağır bir olay varsa bende silerim bu kin değil hak edilene hakkını vermektir.

Silsin.. Karadenizlilerin dediği gibii ebbedi silsin. Lülü..

Geri