Sizce Psikolojik Ölüm Var Mıdır?

Ü
  • Kullanıcı Üyelik Silinmiştir.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Evet arkadaşlara katılıyorum belki etkisi olabilir ama hayatımda hiç görmedim duymadım ölüm sebepi psikolojik olan saçma bence

Beyinin ve düşüncelerin neler yapabileceğini bilemeyiz. Çağımızın teknolojisiyle bile beyinin tamamı çözülebilmiş değil. Dolayısıyla hikaye doğru olabilir :)

Vücudumuz beyinin gönderdiği sinyaller doğrultusunda çalışır ve en mükemmel mekanizma ile devir daim eder,eğer biz beynimize sürekli üşüyorum donuyorum gibi sinyaller gönderirsek beyin bir süre sonra bunları bütün vücuda artık donmaya başladın sinyalleri gönderir,doğal olarak vücutta buna karşı reaksiyon verir.Hikayenin doğruluğunu bilemem ama bunun olması mümkün,beynimizin neler yapabileceği daha çözülmedi sonuçta,ve beynimizin büyük bir kısmını kullanmadığımız doğrultusunda düşünürsek,beynimizin bize oynayacağını akıl oyunlarını tahmin etmek tabi ki de zor olacaktır.

benzer bir hikaye anlatmışlardı şöyle : 2 arkadaş aralarında diğer arkadaşına şaka yapmak isterler ıssız bir yere götürüp ellerini arkadan bağlarlar ve seni burda bileklerini keserek öldüreceğiz derler birtanesi arkasına geçerek korkutmaya devam ederi diğeri ise şaka yapılan arkadaşının bileklerine ılık su dökerek kandırmak ister aradan geçen 10 dakkadan sonra çocuk kıpırdamaz haldedir şaka yapanlar arkadaşlarının korkudan bayıldığını sanarlar ancak hastanede çocuğun kan kaybından öldüğü ortaya çıkar
Sonuç olarak psikolojik ölüm var gibi bir nevi beyni kandırmakta olabilir.

Bu konu ile ilgili olarak az önce izlediğim bir film'i önereyim size,harika bir film tam da bu konuda anlatılmak isteneni film olarak yapmışlar.

Crawlspace : Alan Tarama

Bence yok. Şans faktörünü unutmamak lazım, belki çalışıyordu ve sonradan bozuldu veyahut birisi boşa çalıştıgını düşünüp fişi çekti. Ama şuna değineyim boş çaydanlık şakasından korkmanızı sağlayan yanacağınızı bilmenizdir.

Var ahbab's var... Ben pisolocik olarak öleli epey oldu...

4cace6eaa07.jpeg

Tek gercek Waterboarding.

Tabi ki vardır!
Ben mesela canım sıkıldıkça pişkolocik olarak ölüyorum.

Düpedüz cinayet bu, başka yerde dondurulup oraya konmuş bile olabilirler :)

Daha güzel hikaye örnekleri de var bunun bu en saçması galiba..

Evet mümkündür, yaşayan ölüler diye tabir ettiğimiz bedenen var olupta aklı kalbi çok başka yerlerde olan insanlar vardır muhakkak

Dolap çalışmıyor olsa da, içerisi soğuk. Çünkü içeride Dondurma bulunuyor. Dondurma soğuk olur.

Geri