Sizce Mesafeler Aşka Engel midir ?

Konu sahibi son olarak 2604 gün önce görüldü

Sizce Mesafeler Aşka Engel midir ?

• Evet Engeldir.

Kullanılan: 24 41.4%
  • Hayır Degildir

Kullanılan: 31 53.4%
  • Diger

Kullanılan: 3 5.2%

• Kullanılan toplam oy
    58
Altyapısına bağlı olarak etkiler

ya kardeşim eskiden ne güzeldi, analar bacılar yandex gibi bütün bekar kızları bulup, vesikaları önümüze dizerlerdi. Ulan bas nikahı bakkalın kızına, bas nikahı lise bitince, bas nikahı köylü güzeline, bas nikahı mahallenin erkek fatmasına. Kafamız ne rahattı. Leblebi tozu püskürtürdük sevdiğimiz kıza, öyle samimiydi gönlümüz. Şimdi ne peki? İnternet olmadan olmuyor. Yakın bile olsa ya whaysapptan ya da messengerdan görüşülüyor. Eskiden aşık olsak, her gece ertesi gün onu görebilmenin hayalini kurardık. Şimdi geldi bir karaduman, dağlarun arasina.

Nasıl görmek istersen öyle olur.Bence engel asla değil.

Yüreklerde olmasın mesafe. Mesafe sadece bahane olur yeterince sevgi yoksa.

Sabret sabretttt inci tanem bekle beniiii
Donecegiiimm mutlaka sabret:p

Engeldir mesela istanbul izmir manisa aydin coh hostir ama benana (:

Aşka engel değildir ama aşkı yaşamaya engeldir yaşıyamıyorsun:)

Bazi durumlarda pozitif bile diyebilirim. Lakin sevip guvenmek gerek yoksa karsilikli kasarsiniz birbirinizi. Insanlar boyle seyleri dusunerek yasayamiyor ya ani sorun orda zaten.

Kız Londrada yaşıyor adam Kayseri de bir de tutmuş engel değil seviyorum diyor. Sen gitde sucuklu yumurtanı ye abicim hadi.

tek engel mesafe olsun

O da üşüyor ben de üşüyorum şuan. Aynı gökyüzünde ıslanıp aynı güneşde gözlerimizi kısıyoruz.

Fizan olsa onu bulmaya giderim

Soğuk Kahve şiir yazdım :)

O da üşüyor ben de üşüyorum şuan. Aynı gökyüzünde ıslanıp aynı güneşde gözlerimizi kısıyoruz.

Fizan olsa onu bulmaya giderim

Soğuk Kahve şiir yazdım :)

Aska engel olan onca sey varken mesafeleri dusunen kim.. Muhim olan asabilmek ve her seye ragmen guclu durabilmek. Siir tadinda olmus evet :)

gerçek aşk için engel kelimesi anlamsız geçersiz bir kelimeden ibarettir..

Şu an uzakta bir sevgiliniz var ise lügatınızda da haliyle "Mesafeler sevmeye değil sevişmeye engel." Cümleleri barınır.
Bir zamanlar uzaklarda bir sevgiliniz oldu ve başka sebeplerden ötürü ayrıldı iseniz engeldir o uzun uzun yollar. Çünkü alaşağı edememişsinizdir.
Herkes anlık yaşadığı durumu baz alarak cevap verir buna :T:

Aslında bu soruyu "yöö" deyip geçiştirmek istemiştim.

Gerçek aşkı bulduysanız onun için lügatta engel diye bir söz olamaz. Varsa zaten aşk değildir o.

Kıymetini bilin diyelim:)

Aşkta herşey engeldir önemli olan engeli atlayabilmek :grifikir:

Geri