Sizce forumda ne eksik/fazla ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sir aleks förguson
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adalet-.-
Yürüyelim miğğğ?
Adalet-.-
Yürüyelim miğğğ?
Forumda biri bize özelden küfür edince konu açıyoruz yönetici gelip konuyu siliyor özel mesajlara müdahale etmiyoruz diyor.
Ardından ben bi başkasına özelden küfür edince banlanıyorum sebep küfür .. E hani özel mesajlara karışmıyordunuz ?![]()
Bunun adı iş bilmezlik mi dersiniz iki yüzlülük mü adam kayırmamı daha ne derseniz..
Herkese eşit davranın !
Durup dururken taciz eder gibi küfretmek ban sebebi PM den de olsa ama süresi daha kısa.
Fakat karşılıklı bir küfür durumunda bir şey yapılmıyor.(PM'de)
İyi de futbolcu nıcklı arkadaş bana PM den küfür etti ben hiç cevap vermedim konuyu açtım karşılık vermedim adama ceza almadı![]()
İyi de futbolcu nıcklı arkadaş bana PM den küfür etti ben hiç cevap vermedim konuyu açtım karşılık vermedim adama ceza almadı![]()
Forumda biri bize özelden küfür edince konu açıyoruz yönetici gelip konuyu siliyor özel mesajlara müdahale etmiyoruz diyor.
Ardından ben bi başkasına özelden küfür edince banlanıyorum sebep küfür .. E hani özel mesajlara karışmıyordunuz ?![]()
Bunun adı iş bilmezlik mi dersiniz iki yüzlülük mü adam kayırmamı daha ne derseniz..
Herkese eşit davranın !