Sizce forumda ne eksik/fazla ?

Konu sahibi son olarak 3241 gün önce görüldü
Kimilerinde ego çok fazla .. Haliyle hak hukuk da eksiklik ortada ..

Forumda biri bize özelden küfür edince konu açıyoruz yönetici gelip konuyu siliyor özel mesajlara müdahale etmiyoruz diyor.

Ardından ben bi başkasına özelden küfür edince banlanıyorum sebep küfür .. E hani özel mesajlara karışmıyordunuz ? :)

Bunun adı iş bilmezlik mi dersiniz iki yüzlülük mü adam kayırmamı daha ne derseniz..

Herkese eşit davranın !

Adalet-.-
Yürüyelim miğğğ?

Fazla olan şey kesinlikle tartışmacı üyeler. Şu küfür/hakaret olayına 2 ya da 3 uyarıdan sonra süresiz ban verilmeli artık..

Forumda biri bize özelden küfür edince konu açıyoruz yönetici gelip konuyu siliyor özel mesajlara müdahale etmiyoruz diyor.

Ardından ben bi başkasına özelden küfür edince banlanıyorum sebep küfür .. E hani özel mesajlara karışmıyordunuz ? :)

Bunun adı iş bilmezlik mi dersiniz iki yüzlülük mü adam kayırmamı daha ne derseniz..

Herkese eşit davranın !

Durup dururken taciz eder gibi küfretmek ban sebebi PM den de olsa ama süresi daha kısa.
Fakat karşılıklı bir küfür durumunda bir şey yapılmıyor.(PM'de)

Durup dururken taciz eder gibi küfretmek ban sebebi PM den de olsa ama süresi daha kısa.
Fakat karşılıklı bir küfür durumunda bir şey yapılmıyor.(PM'de)

İyi de futbolcu nıcklı arkadaş bana PM den küfür etti ben hiç cevap vermedim konuyu açtım karşılık vermedim adama ceza almadı :)

İyi de futbolcu nıcklı arkadaş bana PM den küfür etti ben hiç cevap vermedim konuyu açtım karşılık vermedim adama ceza almadı :)

Anana babana bacına soyuna sopuna ecdadına küfretmemişse her türlü hakareti eder karşılığında da cılız bir uyarı alır yoluna devam eder :) burada racon böyle işliyor üyelere maalesef .. Ha ama sen sakın ola sana hakaret edene küfürbaz deme yoksa sen hakaret etmiş sayılırsın !! Komik demi :)

Herkese eşit davranın !

Sen bir ay bu yüzden mi banlıydın ? :/

Geri