Sizce Dış görünüş Ne Kadar Önemlidir ?

Konu sahibi son olarak 973 gün önce görüldü
Şimdi yeni birisi ile tanıştınız ona karşı çok ilgi duyuyorsunuz ve hoşlanıyorsunuz fakat. arkadaşınız 100 kilo ve biraz şişman etrafınızdaki herkes iyi bir fiziğe sahip ve kimse sizi ona yakıştırmıyor
siz onu kendinize yakıştırmısınız yoksa etrafınızdaki insanların etkisinde kalıp ondan uzaklaşırmısınız

Kimse kusura bakmasın , benim için önemlidir.

Minnoş minnoş yazamam yani önce insan falan.

Önemli olduğu kısım, kişiye göre değişir benim için diyelim ki; % 20, karşı taraf için % 80 önemli olabilir :D

İçi güzel olan insan, dış görünümüne önem verir. Fakat varını yoğunu buna harcamaz. Beğenilmek adına aklını fikrini dış görünüşe harcayan insan çürüktür. Güzel giyinmeyi amaç değil, araç edinmeli insan. Para, giyim, şöhret gibi kavramların üstüne basmalı, basamak gibi kullanıp geçmeli. Onlar senin üstüne basarsa, onları baş tacı yaparsan körelir, yok olur bitersin. Bomboş bir insana dönersin. Dış görünüşte maksat temizlik ve düzen olmalı, artistlik değil.

suratsızları sevmiyorum

Ben seviyorsam başkakarının yakıştırmaması ile hiç ilgilenmem.
İnsanların söylediklerine bu kadar takılan biri değilim.

Bence çokça önemli, bakımlı olmalı en azından.

Fazlasıyla önemlidir, ayrıca bir insanın bakımlı olmasından doğal ne olabilir ki ? Herkes karşısında bakımlı, giyimine, özen gösteren, konuşmayı, oturmayı bilen insan ister.
Bir kaç moda trendine göz atıp, bir kaç mağaza gezmekten bir şey kaybetmemeli insanlar.

Yorumları okuduktan sonra şeyi düşündüm, 100 kilo olunca bakımsız mı olunuyor?
Kilo problemi sizi pis, iğrenç biri falan yapmaz diye düşünüyorum.

Kilo ya da dış görünüş bunlar geçici şeyler.
Ve hoş değil kilosu var yanınıza yakışır mı sorusu.

Giyimine yine özen gösterir makyajını da yapar.
Acaba sen yanına yakıştırmayan olunca bir acabaya düşünce ona yakışacak misin onu düşün.

Dışı temiz içi pislik olan çok tanım

Ben kendime yakıştırdıktan sonra etrafımdakileri çokta umursamam önemli olan benim fikirlerim insanları kilosuna görede yargılamam

Kilo önemli bence sonuçta insanın elinde, tosun gibi yemesin.d

Hayatıma alacağım insan için belirleyici bir kıstas değildir.

Önemsiz değil ama her şey de değil. Bir erkek istediği kadar yakisikli olsun bol beleş, laubali bir tipse cidden zerre çekim hissetmiyorum. Coluk cocuk gibi geliyor benden buyuk dahi olsa. Agir, efendi olsun tipsiz olsun yeglerim. İlk goruste aska inanmiyorum ki ilk basta tipi ilgini cekmese de sevince, kafalar uyusunca cirkin falan da gelmiyor. Tamam ah çok yakisikli demiyorsun ama seviyorsun yahu, ötesi yok.
Yalniz temizlik önemlik tabii.

Bakımlı ,akıllı ,esprili olursa daha güzel olur..düşüncesindeyim.

iç boş ise dış görünüşte bir işe yaramaz
her zaman birbirini tamamlayan nitelikte olması en güzelidir

içini hemen göstermez
o yüzden şu yüzden bu yüzden
mecburen dışıyla yetineceksin

Önemli benim için içi temiz olsun falan saçma geliyor önce gözümle görüyorum beğenmesem dünya iyisi olsa neye yarar.

Geri