Siyasi konular ve kavgasız devam edememesi

Konu sahibi son olarak 662 gün önce görüldü
Forumu meclise çeviren konulardır.
Hep aynı isimler tartışma içinde olur ve bunlar bıkmıyor mu acaba dedirtir.

Siyaseti bilen de bilmeyen de tartışıyor
Sakız oldu ağızlara.

Kavgayı seviyorum.

Troll mesajlar atıp siyaset tartıştığını sananlar da var galiba .s
Siyasi konularda tartışma olmasından daha doğal bir şey yok. İnsanların kendi fikirlerini dayatmaması ve diğer fikirler ile alay etmemesi halinde gayet bilgilendirici de olabilir lakin maalesef aksine birbirini ezikleme ve küçük görme yarışına girildiği için insanı bayıyor.

Sorun hakaret etmek değil. Hakaret etmeden kendini ifade edememekte.

Bu konularda hayran olduğum isim HoşgeldinHarunAbi'dir. En dengesiz insana bile yükselmeden cevap verebilen nadir insanlardan.

Bende siyasi tartışmaları uzaktan takip eden birisi olarak, No Pasaran'a katılıyorum.

Hiç siyaset ile işim olmaz oyunumu oynar keyfime bakarım

Ne istediniz de vermedik. Aha baskanlik. PKK can alıyor hala. Ekonomide sirtimizi dayadigimiz katar ambargo altında. Yani bizim güvenliğiniz dağlara kar yağdı. Fetö desen ufak memurlar dışında elde bişi yok. Yakalananlar bile serbest bırakılıyor. Ohal kaldirilamiyor ama siyasi ayaga da dokunulamiyor. Yok öyle bişey deniyor. Dilipak, akyol ve alçı bile "hiç olacak işler değil bunlar diyor. Eee? Millet zaten gerim gerim gergin. Dört parmaktaki "biiiir" lerin hiç biri sözden öte gitmiyor, sen benim vekilim değilsin o senin başkanın değiller havada uçuyor. Sadece laik cumhuriyet tartaklanmaya devam ediyor. Sakallı biraz zevke geliyor. Geliyor ama o da mutsuz. Karnı doysun istiyor. Ogs cenneti otoyol yenen bişi değil. Sadece baskıyla ite kaka gidiyor. Sade vatandaş sadece vergisini verip kıdem tazminatını merak ediyor. Bayramları bile ortak olmayan toplum, çocuklarına gelecek hazırlamaya çalışıyor. Yarısı rahlede yarisi Atatürk posteri altında. Noolcak peki. Neyin siyasi tartışması yapılabilir ki bu ortamda kavgası hakareti olsun. Allah muhafaza "noolcak bu memleketin hali" diye sorsak baylokcu ilan edilir hiç Maklube tatmamamiza rağmen. Ama abi kucağında yetişenler pirupak! Olm var ya yazık olacak. Valla bak. Adaleti tahsis edeceksiniz. Hem de paşa paşa kendi elinizle. Yoksa bu kadar bulanık suda kimse yaşayamaz.

zamanın birinde forumun admini emreye sormuşlar; "bir üyenin multi olduğunu nasıl anlarsın?" diye. emre şöyle bir durduktan sonra "üç üye vardır; forum oyunlarında çay ısmarlamayan üye, içinizden geçen konusunda içinden özlü söz geçmeyen üye bir de siyasi konuda kavga etmeyen üye.. işte bunlar multidir." demiş...

erdoganbunlardanbiktim.jpg

(bkz: siyasi görüşüne saygı beklemek, akp seçmenine koyun demek)
(bkz: siyasi görüşüne saygı beklemek, chp seçmenine terörist demek)
(bkz: siyasi görüşüne saygı beklemek, mhp seçmenine faşist demek)

(bkz: saygı)

Geri