Ooofff n yaptm bn sna, nicin boguosn Yalan A$kınla..Can yakmaksa, yaktin iste.. İntikamsa, aldin iste..Bitirmekse tükendim biLe
Y.O.K Artık Sana Ait T€K Zerre ßünyemde..Sen koca ßir HİÇ oldun ßen’de, €ttiğin T€K cümle ile..!
A$k’La SakLanßaç oYnuorm !! En iisi içimdn 9′a kadar saymaK we onu oLduğu Yerde Unutmak…!
A$k Yarı yoLda kaLdı N€yL€yim ?! Korkmuorum ߀n ßuyum, ßöyL€yiM !!!.
“…hem gidenedir bu şiir hem gelecek olana o da biraz oyalanır gider nasıl olsa…” Y. Erdoğan
Sensiz ne kadar bensizim kimse biLmior !! Alıp başımı gitsem diorum, gittiğim her yerde hasretin terketmior ..
SeninLe ben bu öykünün kaybeden iki kahramanıyız.. SnnLe ben dünya denen cehennemde iki garip yaLancıyız !..
ßu a$k gerçeğin gözünün içine baka baka güLümsemekte acılara !!
Yanılgılarımı yüzüme vurmayın, içimdeki çocuğun masal saatine denk geldi AşK… Anladım dedim ya.. Daha fazla SORMAYIN !
Ay deiL mewsim deiL ’1 Ömür’ Geçti Sensiz.. Keşke böyLe sewmeseydim, ağLıorum çaresiz..!
кιмιηє göяє кяαℓıм кιмιηє göяє уαℓαηıм яαнαт σℓѕυη нєякєz вєη α∂αмıηα göяє α∂αмıм
Belki ben degilim aradıgım sandıgın.. Belki
ben degilim tanıdıgım sandıgın... Benimde kendime göre
savaslarım, barıslarım, kayıplarım, kazançlarım var...
Bundan sonrasını ben devr alıyorum, size
küfür ediyorum, hadi bana kızın bana atlayın extasiyi.
atıpta patlayın, ve sonrasında gazinin de taa.... maziminde taa.....
Başka ellere sımsıkı sarıl artık sildim seni
!Git ve bitir bu işkenceyi !Seni sana bıraktım ! YAĞMUR
DÜŞTÜ GÖZLERİME...! {YOKUM}
Y.O.K Artık Sana Ait T€K Zerre ßünyemde..Sen koca ßir HİÇ oldun ßen’de, €ttiğin T€K cümle ile..!
A$k’La SakLanßaç oYnuorm !! En iisi içimdn 9′a kadar saymaK we onu oLduğu Yerde Unutmak…!
A$k Yarı yoLda kaLdı N€yL€yim ?! Korkmuorum ߀n ßuyum, ßöyL€yiM !!!.
“…hem gidenedir bu şiir hem gelecek olana o da biraz oyalanır gider nasıl olsa…” Y. Erdoğan
Sensiz ne kadar bensizim kimse biLmior !! Alıp başımı gitsem diorum, gittiğim her yerde hasretin terketmior ..
SeninLe ben bu öykünün kaybeden iki kahramanıyız.. SnnLe ben dünya denen cehennemde iki garip yaLancıyız !..
ßu a$k gerçeğin gözünün içine baka baka güLümsemekte acılara !!
Yanılgılarımı yüzüme vurmayın, içimdeki çocuğun masal saatine denk geldi AşK… Anladım dedim ya.. Daha fazla SORMAYIN !
Ay deiL mewsim deiL ’1 Ömür’ Geçti Sensiz.. Keşke böyLe sewmeseydim, ağLıorum çaresiz..!
кιмιηє göяє кяαℓıм кιмιηє göяє уαℓαηıм яαнαт σℓѕυη нєякєz вєη α∂αмıηα göяє α∂αмıм
Belki ben degilim aradıgım sandıgın.. Belki
ben degilim tanıdıgım sandıgın... Benimde kendime göre
savaslarım, barıslarım, kayıplarım, kazançlarım var...
Bundan sonrasını ben devr alıyorum, size
küfür ediyorum, hadi bana kızın bana atlayın extasiyi.
atıpta patlayın, ve sonrasında gazinin de taa.... maziminde taa.....
Başka ellere sımsıkı sarıl artık sildim seni
!Git ve bitir bu işkenceyi !Seni sana bıraktım ! YAĞMUR
DÜŞTÜ GÖZLERİME...! {YOKUM}