sırf muhalefet için yazan üye..

Konu sahibi son olarak 1562 gün önce görüldü
Sadece,muhalefet etmek için yazar.
Yazılan şeyler güzel ve hoş olsada,kendisi güzel bakmaz.
Olumsuz yorum yazmak için,açık arar.
Yanlış anlar her zaman.İnsanları Rencide etmek peşindedir.
Halbuki oda yazılanı veya karşısımndakini,doğru görsede,sırf muhalefet etmek için,doğru bildiğine eğri bakar..
Bu tipler acınası haldedir her zaman..

Malum saat 17:04 olmuş saatlerdir çalışmışım.
Hani bu konunun amacını algılamakta güçlük çekiyorum.Neden yazıyorum anlamadıysam,anlatılması için yazıyorum.İnceden bir laf sokma şeysi olmuş.

Usta bile laf sokuyosa forumun çivisi çıkmış gençler.
Bu sevgi dolu adamı bile değiştirmeyi nasıl başardınız? .p

böyle isim vermeden laf sokuşturulunca hiç heyecanlı olmuyo, her kime dokundurulduysa lütfen kimlik belirtsin de ortam şenlensin dediğim üye. :d

Ağzınla kuş tutsan yaranamazsın denilen üyelerdir, dokunmayın onlara takılırlar kafalarına göre işte.

üstteki üyeye tanımıyorum yazarsanız olacağı budur :D
azıcık kendinize gelin siz de :Pp

elestiriye acik olmayan insanlar tarafindan dile getirilen hede.

Konuyla alakası yokken veya hiçbir bilgisi yokken konuşan insanlardan farksızdırlar.
Konuşmak için konuşurlar sadece.

Valla ben muhalefet için değil de kıllık olsun diye yazıyom.

Bkz : İnsanların sanaldaki patolojik davranışları ile ilgili açılan her sözlük konusunun,laf sokma amacı güttüğünü sanmak.

Ayriyeten,açıklamayı beğendim :P

İlgisiz kalmış insandır.
Eğer arada bir selam verip bir iki akviteye dahil ederseniz bir süre o psikolojiden arınacaktır.

İşte benim stilimdeki kızları hatırlattı bana :p
Sırf muhalefet olmak için üstündekiler ayrı ayrı güzel ama kombini beğenmedim diyorlar hep ((:

yalaka olarak var olmaktan iyidir. ezik değildir bi de aklı basıyosa ortaya sıkı tartışmalar çıkabilir boş muhabbetten iyidir

Kedidir Kedi iyi bakınız pls .d

Geri