Sinemada izlenilen en hüzünlü sahne

Konu sahibi son olarak 2995 gün önce görüldü
Belki daha çok huzunlendigim olmuştur ama beni filmi izlerken hüngür hüngür ağlatan sahnedir.

Akıldan hiç çıkmaz.

[YOUTUBE]isTnneFfNtY[/YOUTUBE]

bu da benden. salya sümük oldum
[YOUTUBE]watch?v=yBWgqRKI1cA[/YOUTUBE]

Ben sinemada dram filmi izlemem. Sonuçta eğlenmeye gidiyoz. :/ Valla İlk hatırlayabildiğim kadarıyla Dikey Limit de adam yaşamak için arkadaşının kafasına bişi sapladıydı. En son ki de Kara Bela'da palyaçonun ölümü var. Onlar olsun madem. :/

Warrior filminde Tom Hardy'nin küs olduğu babasıyla otel odasında konuştuğu sahnede babasının yaşadığı pişmanlığa o duvar gibi karakteriyle duyarlılık göstermesiydi. bir kaç damla yaş akmadı dersem yalan olur.
Baba ve oğul sahnelerinde hep hüzünlenirim ben zaten.

sinemada izlediğim en etkileyici film ve ağlamama sebep olan sahne;

yeşil yol filminde Jhon coffienin 2 küçük tecavüze uğrayan kızı kucaklayıp ağlaması ve gelen köy halkının onun tecavüz ettiğini zannetmesi

Jhon Coffie nin idam günü elektrikli sandalyeye götürülüşü ve kafasına çuval geçirileceği anda

"patron gözlerimi kapatmasanız olmazmı karanlıktan korkarımda" demesi ağzıma s.çmıştı

buyrun izliyip kahrolabilirsiniz

[YOUTUBE]JYZIWH9Apfc[/YOUTUBE]

Uzun Hikaye de çok ağlamıştım.Kenan ağlayınca dayanamıyordum ben :T:
Bir de çok alakasız Issız Adam filminde bunun restaurantçı arkadası vardı ıssız herifin yani
onun karısının hamile oldugunu söylediği kısa bir yer vardı ben orda çok ağlamıştım.niye ağladıysam artık :D :D

Bazı filmlerin bazı hüzünlü sahnelerinde benim canımdan can koparıyorlar sanki.
Böyle cins huylarım var.

songs_08.jpg

Taare Zameen Par

bide ;

[YOUTUBE]watch?v=cZOGTkxdEpI[/YOUTUBE]

Lanet olsun benim duygusal yonume. Gozlerim hemen doluyor, caktirmadan saga sola bakiyorum agladigimi goren var mi diye.

[YOUTUBE]QIpRVEt7eqE[/YOUTUBE]

Soraya nin şeriat kararı ile taşlanarak öldürülmesi ve bu hikayenin gerçek olmasi.

sinemada olmasa da, bu sahne etkileyiciydi

[YOUTUBE]a9b8C4E4hsY[/YOUTUBE]

Filmin boş olduğunu görüp yarıda çıkmak hepten hüzün.

Babam ve oğlum, Umut, 120 filmi bunlarda ağladığım olmuştur. Bir kaç film daha olabilir ama genelde hepsinde baba oğul ilişkisini anlattığı için ağladığımı biliyorum.

onlar sevişiyor sen bakıyorsun mal mal

kötü yani
bayada hüzünlü

Arrow gibi yitirmek bazı şeyleri sanırım , böyle bir yorum yapabilicek ne derece vahşet yaşadın hacı ?

Canavarın Çağrısı filminin son sahneleri tüm salonu mahvetmişti..

Geri