Sinema Tarihimizin En Begendiginiz Filmi?

X

X

Guest
Merhaba IF.COM.TR kullanicilari ;

Sizce sinema tarihimizin en iyi filmi hangisidir?

Eskiya, Yol, Bir Zamanlar Anadolu’da, Hababam Sinifi, Selvi Boylum Al Yazmalim, Vizontele, GORA gibi ornekleri cogaltabiliriz..

Evet defalarca izleyip keyif almaktan bikmadiginiz filmleri bizimle paylasiniz lutfen..

Run

Exilium
Platin Üye
Babam ve oğlum, eşkiya, kabadayı diyorum. Ahlat Ağacı filmini de izlemenizi tavsiye ediyorum.

X

X

Guest
Defalarca izledigim ; Sut Kardesler, Tosun Pasa, Tokatci, Sahte Kabadayi. Rahmetli Sunal’i filmlerini efsunlamislar sanki, hicmi sikilmaz insan :)

Kalite olarak ; Yol filmi derim sanirim, Vizontele’yi de cok severim.

Run

Exilium
Platin Üye
Şeker pare filmi aklıma geldi bak, benim için efsaneler den birisi :) İlyas Salman ve Şener Şen den müthiş performans. Zaten Şener Şen dünyanın en iyilerinden.

Gora ve Yahşi Batı, Türkiye'nin üretebileceği en sofistike filmlerdir. Gerisi üzerinde düşünmeden tüketilebilecek zevkine filmlerdir.

Lefty

Yönetici
Supervisor
Uçurtmayı Vurmasınlar
Eşkiya
Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni

• Beğen
Tepkiler: Aze

Melodram

Özel Üye
Eski filmlerin hepsinin tadı bir başka, Kemal Sunal filmlerine denk geldiğim an o kanalı değiştiresim gelmiyor.
Daha günümüze gelirsek herhalde beni en çok üzenlerden biri olan Babam ve Oğlum diyebilirim, hatta filmle ilgili şöyle bir anımı da ekleyeyim:
Arkadaş grubumuzla toplaşıp izleyelim dedik, çok geç saatte karar verince ben uyuyakalmışım yarısında, sonra filmde Deniz'in babasını kameradan görüp de ''baba'' dediği yerde gözlerimi açıp hiç uyumamış gibi hüngür hüngür ağlayıp geri uyumuştum. :D Ağlamalı şeylerin zamanlaması kalp ben.
Komedi dalında da Gülse Birsel'in Aile Arasında filmini başarılı bulmuştum, bir de Bana Masal Anlatma.
Kesin aklıma gelmeyenler vardır çünkü bana ''en''li sorular sorulunca her şeyi siliyor beynim.

Nickolas

Webmaster
Arkadaslar sagolsun guzel filmleri yazmislar. Biz de devam ettirelim farkli olanlarla
Nefes Vatan Sagolsun: Allah sehitlerimizin sehadetlerini kabul etsin ve de ailelerine sabir versin insallah. Tuglerimiz diken diken seyretmistik.
Sinav: Cok basarili bir filmdi
Sen aydinlatirsin geceyi: herkesin izlemeye sabri olmayabilir
Ulak: Cagan irmak in cok guzel bir yapiti
Eyvah Eyvah serisi ve Hedefim sensin: nedense hep bi huzur veriyor bana :)
Kesif: Bana kalirsa cok basariliydi
Sari Mercedes
Vizontele
Organize İsler
Dugun Dernek
ADI Yunus: bir kesim bir zumreye hitap ediyor

Devami gelir :)

Trafalgar

Gümüş Üye
Kibar Feyzo.
Bir dönem ve düzen eleştirisi olarak etkileyici bir film. Komedi gibi geliyor ama eleştiriler efsane.
Hatay, Reyhanlı'da çekilmiş. Binası bakımsız olarak duruyor.

Üst Alt