Sinema & Fragman & Haberler

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Ickerman

ickerman-filmloverss1.jpg

Fransız sinemasından bir bilim kurgu filmi.fazla bir bilgi bulamadım şimdi.çakma bir filme benziyor ama fragman yinede ilginç.ve müzik harikaaaaaaaaaa

[YOUTUBE]UYzR-hcd6BU[/YOUTUBE]

2016 Yılı İçinde Sinema'da Seyretmek İstediğim Filmler Listesi..

22.1.16 - The Revenant
26.2.16 - Gods of Egypt
25.3.16 - Batman & Superman
22.4.16 - The Huntsman Winter's War
19.5.16 - X - Men Apocalypse
3.6.16 - Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows
10.6.16 - Warcraft
10.6.16 - Now You See Me 2
10.6.16 - The Conjuring 2
1.7.16 - Independence Day: Resurgence
7.10.16 - Gambit
14.10.16 - Inferno
18.11.16 - Fantastic Beasts and Where to Find Them
16.12.16 - Star Wars & Rogue One
23.12.16 - Assassin's Creed

İzlediklerim :

The Revenant : Filmin ilk kısmı çok etkileyici.İnanılmaz bir hayatta kalma mücadelesi var.Psikolojisini bozabilir bir insanın ki sinema da bunu net gördüm izleyenlerden.ikinci kısım daha durgun.sıkıcı biraz.uzun bir film.ama çok iyi film.gerek doğa çekimleri gerek hikaye..filmi izlerseniz belgeselinide muhakkak izleyin derim.

Gods of Egypt : Görsel Efektler çok iyi,Mısır çok iyi şekillenmiş,kesinlikle 3D izleyin.fakat bence oyuncular hiç uymamış,yanlış seçimler olmuş.film 127 dk olmasına rağmen ben sonlara doğru çok sıkıldım,uzun geldi.

[YOUTUBE]cvESrJ5GdHc[/YOUTUBE]

Victor Frankenstein filmi Kasım ayında vizyonda

Film farklı kompozisyonu ile ses getirmeye başladı.

Başrollerini James McAvoy ve Daniel Radcliffe'in paylaştığı, yönetmenliğini ise Paul McGuian'ın yaptığı Victor Frankenstein filmi Kasım ayında seyircisiyle buluşuyor.
Geçtiğimiz günlerde ilk fragmanını görücüsüne çıkaran film daha ilk haftadan ses getirmeye başladı bile.

Filmin kompozisyonu bu sefer türünün diğer filmlerine karşı daha farklı bir yapı sergilemekte. Bu filmde temel olarak Frankenstein yerine asistanı Igor da oldukça önde ve karakterini konuşturuyor. Biz daha önce Igor karakterine Frankenstein temalı filmlerde rastlamamıştık. Bu film bize bu ayrıcalığı veriyor.

Victor Frankenstein filmi Kasm aynda vizyonda -interSinema.com

Filmi çoook beğendim.iyi filmmiş,değişik bir yapım ama güçlü oyuncularla şekillendirilmiş akıcı bir hikaye.tavsiye ederim.

Vizyona Girmeyenler :

Dead Men Tell No Tales : Daha Vizyona Girmedi

İnferno : Daha Vizyona Girmedi

The Conjuring 2 : Daha Vizyona Girmedi

Assassin's Creed : Daha Vizyona Girmedi

Batman v Superman : Davn Of Justice : Daha Vizyona Girmedi

Suicide Squad : Daha Vizyona Girmedi

Thor / Ragnarok : Daha Vizyona Girmedi

World War Z 2 : Daha Vizyona Girmedi

Independence Day 2 : Daha Vizyona Girmedi

Teenage Mutant Ninja Turtles II : Daha Vizyona Girmedi

War Of The Planet Of The Apes : Daha Vizyona Girmedi

Fantastic Beasts and Where to Find Them : Daha Vizyona Girmedi

X-Men / Apocalypse : Daha Vizyona Girmedi

London Has Fallen : Daha Vizyona Girmedi

İzlediklerim Ve Yorumlarım :

Insidius Chapter 3 : İzledim ( Bu bir seri.İlk filmden başlayarak seyretmenizi tavsiye ederim. )

The Fantastic Four : ( İzledim,Kesinlikle Berbat Hiç Tavsiye Etmem. )

Mission: Impossible - Rogue Nation : ( İzledim,Hikayesini Çok Beğendim. )

The Women İn Black Angel Of Death : ( İki Bölümlük Bir Seri,İlk Film Çok Daha İyi Fakat Bunuda Tavsiye ederim. )

Terminator Genisys : ( İzledim,Çok Beğendim. Tabi ki bu bir seri,film birinci,ikinci ve dördüncü bölümle bağlantılı. )

Demonic : ( İzledim,Çok Beğendim,İkincisini Bekliyorum. )

Last Knights : ( Vizyona Bir Türlü Girememiş Fakat İnternette Var Olan Bir Film.Kadro İyi,Hikaye İyi,Tarz İtibariyle Sıkılabilirsiniz Biraz Ama Ben Beğendim. )

The Lazarus Efect :
( İzledim,Süre olarak kısa ama etkili bir film. )
The Loft : ( Daha İzleyemedim )

Everest : ( İzledim.Şiddetle tavsiye ederim.gerçek bir hayat hikayesi harika bir kadro,harika bir oyunculuk,gözyaşları içinde izledim. )

The Vatican Tapes : ( İzledim.Çok beğendim,Şeytan çıkarma ayini gibi başlayan fakat bambaşka bir konu olan Deccal'e bağlanması,konunun devam etmesi çok ilginç bir hale gelmesi beni baya meraklandırdı. )

Maze Runner / The Scorch Trials : ( İzledim.ilk film gayet iyidi ama bu film bana çok saçma geldi. )

Pixels : (İzledim.Komedi filmlerini pek sevmem,ama fena değildi. )

Jurassic World : ( İzledim,Beklediğim kadar iyi yada kötü değildi.izlenirliği var. )

Star Wars Episode VII Rhe Force Awakens :
Açıkçası beklediğim gibi değildi.evet film genel anlamda güzel fakat ben Kylo Ren'den çok şey bekliyordum o biraz hayal kırıklığı oldu buda filmin tamamına yayılmış oldu.

The Last Witch Hunter : Beğenmedim.Hikaye Fena değil ama yinede olmamış.

Spectre / James Bond 24 : Kesinlikle Berbat.yani ne konu konu,ne oyunculuk hiçbirşey yok filmde.
The Martian :
Fena değildi.oyunculuk ve hikaye iyidi.Uzay görüntüleri harikaydı.

Bridge Of Spies : Kesinlikle Tavsiye Ederim.Tom Hanks harika bir oyuncu ya.film yavaş ilerlesede konu,görüntüler,oyunculuk harika.

Viktor Frankenstein : Çok beğendim mutlaka tavsiye ederim.

Gods Of Egypt :
Görsel efektler harika,3D tavsiye ederim

Vizyona Girmiş Ama İzleyemediklerim :

Self/Less : ( Daha İzleyemedim )

The Hunger Games / Mockingjay Part2 : ( Daha İzleyemedim )

The Finest Hours : ( Daha İzleyemedim )

The Hateful Eight : ( Daha İzleyemedim )

Güncelleme...

[YOUTUBE]w3ugHP-yZXw[/YOUTUBE]

Kadınlardan oluşan yeni Ghostbusters ekibi.ilk fragman yayınlandı.

Vizyon Tarihi : 29.7.16

Secret In Their Eyes

SITE-Official-Poster.jpg

Tür : Dram,Gerilim,Gizem

Oyuncular : Julia Roberts,Nicole Kidman,Chiwetel Ejiofor

Film Özeti

Ray (Chiwetel Ejiofor) ve Jess (Julia Roberts) birbiriyle oldukça samimi 2 FBI ajanıdır. Başsavcı danışmanı Claire ile (Nicole Kidman) birlikte iyi bir ekip kurmuşlardır. Ancak bir gün Jess'in kızının vahşi bir cinayete kurban gitmesiyle birlikte hepsinin yolları ayrılır. Ancak bir türlü hapse atılamayan katil yüzünden Jess'in intikam ateşi hiç sönmez ve 13 yıl sonra buldukları ipucu üzerine yeniden arayışa başlarlar. Bu kez Jess, adaleti ne pahasına olursa olsun kendi eliyle yerine getirmeye kararlıdır.

Secret in Their Eyes, 2009 yapımı bol ödüllü Arjantin filmi Gözlerindeki Sır'dan (El Secreto De Sus Ojos, The Secret In Their Eyes) esinlenerek çekildi.

Gizemli Gerçek (2015) - Sinemalar.com

[YOUTUBE]E8eMxtdgYds[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]QzCm71R2R-k[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]C_NfW3Kw9do[/YOUTUBE]

Dün ilk filmi izledim. J.J. Abrams'ın ilk filmi.açıkçası sürekli bir heyecan ve beklenti var.fena değil.ikincisinin fragmanlar daha da merak uyandırıcı.

ilk filmin fragmanı altta.

[YOUTUBE]IvNkGm8mxiM[/YOUTUBE]

Dikkatimi çeken bir film var@Divine Heart,sizinle de paylaşmak istedim.

Filmin adı,Denizin Ortasında.Vizyona girmiş,ilginizi çekerse,izlemek isteyebilirsiniz.
Buyrun,bu da fragman;
[YOUTUBE]AuP1-Cmq7Kc[/YOUTUBE]

Not:Takip ettiğim kadarıyla yoktu,ama gelmediğim zamanlarda oldu.Eğer varsa,direk raporlayabilirsiniz.
Saygılar.

Filmi izledim az önce çok beğendim.çok güzel kurgulanmış,oyunculuk ve makyaj inanılmaz olmuş.bu tarz gemili filmleri çok severim.tavsiye için çok teşekkür ederim.tavsiyeleri beklerim.

ayrıca,bu tarz gemili bir film olan bir film önereyim.savaş ama olsun oyunculuk ve gizem güzel.

19964.jpg

Filmi izledim az önce çok beğendim.çok güzel kurgulanmış,oyunculuk ve makyaj inanılmaz olmuş.bu tarz gemili filmleri çok severim.tavsiye için çok teşekkür ederim.tavsiyeleri beklerim.

ayrıca,bu tarz gemili bir film olan bir film önereyim.savaş ama olsun oyunculuk ve gizem güzel.

19964.jpg

Tamam bakacağım en kısa zamanda.
Filmlerle pek aram olmadığı için denk geldikçe görüyorum ben de,buraya daha sık yazacağım bundan sonra.
Teşekkürler.

Geri