Sinema & Fragman & Haberler

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Everest ne dehşet bir filmdi. Bazı bölümlerde heyecandan kalbim durcaktı, bazı bölümlerinde üzüntüden gözyaşlarıma engel olamadım. Bu film yüzünden dağcılıktan vazgeçtim :( Ama çok sürükleyici ve heyecan verici bir filmdi. Dediğin kadar varmış.

evet çok iyi film.bende çok duygulandım hatta gözyaşlarıma engel olamadım.insan olan herkesin gözü dolar.böyle filmler her zaman iyidir.çünkü gerçek hikaye.

hayallerinden vazgeçme asla.Sonuçta bu everest başka bir tırmanış olayı.ölümcül.ama yinede çok dikkatli ol.

Nihayet The Last Witch Hunter'ı izleyebildim.film fena değil.çok daha iyi yapılabilirmiş.konu baya iyi,beğendim,kadro ve efektler de fena değil.devamıda olabilir.ortalama bir film ama izlenebilirliği var.

Spectre'yi de yeni indirdim.izleyince yorumumu eklerim.

Daniel Craig'le James Bond tam bir hayal kırıklığı.Spectre gerek konu gerek oyunculukla berbat bir film.hiçbirşey yok filmde.aksiyonsuz bir Bond.eskileri çok çok çok daha iyi.beğenmedim.

The Wave

the-wave-poster-filmloverss.jpg

Tür : Aksiyon , Dram , Gerilim

[YOUTUBE]QPIOV-tCaEU[/YOUTUBE]

Dalga (2015) - Sinemalar.com

Hızlı ve Öfkeli 8'in İlk Görseli Yayınlandı!

hizli-ve-ofkeli-8-film-izle.jpg

Dudak uçuklatan sahneleri, etkileyici efektleri ve tabi ki oyuncu kadrosuyla adından söz ettiren Hızlı ve Öfkeli 7'nin devamı geliyo. Daha önce bir kaç detayı ortaya çıkan Hızlı ve Öfkeli 8'in ilk görseli Vin Diesel tarafından paylaşıldı.

Aksiyon tutkunlarının hayatına 2001 yılında giren Hızlı ve Öfkeli serisi hız kesmeden yeni filmlerle izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Paul Walker'ın talihsiz ölümünün ardından vizyona giren Hızlı ve Öfkeli 7'den sonra devam filmi çekilip çekilmeyeceği merak konusu olurken Vin Diesel, kafalardaki soru işaretlerini silen adımlar atmıştı. Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan Diesel filmin yönetecek ismi açıklamıştı. Başarılı aktör şimdi de Hızlı ve Öfkeli 8'in ilk görselini resmi Instagram hesabı üzerinden paylaştı.

Geçtiğimiz yıl ülkemiz sinema salonlarının en çok izlenen üçüncü filmi olan Hızlı ve Öfkeli 7; The Conjuring, Insidious, Saw gibi adından söz ettiren korku filmlerinin yönetmeni James Wan tarafından yönetilmiş ve serinin açık ara en başarılı filmi olmuştu. Yönetmen maharetlerini kullanarak Hızlı ve Öfkeli 7'yi büyük bir başarıya ulaştırmıştı ancak devam filminde koltuğunu İtalyan İşi (Italian Job), Arabulucu (The Negotiator) ve son olarak Straight Outta Compton'u yöneten F. Gary Gray'e emanet etmişti.

hizli-ve-ofkeli-8-2017.jpg

Hızlı ve Öfkeli 8 filmi 2017 yılında vizyona girecek!

Hızlı ve Öfkeli 8'in yeni detaylarına filmin 2017 yılında vizyona gireceği eklenirken çekimlerin henüz başlamadığını belirtelim. Vin Diesel, XXX 3 filminin çekimlerini bitirdikten sonra Hızlı ve Öfkeli 8 filmiyle haşır neşir olacak. Hızlı ve Öfkeli 8 filminin oyuncu kadrosundaki değişiklikler ise ilerleyen günlerde kesinlik kazanacak gibi görünüyor.

Hızlı ve Öfkeli 8'in İlk Görseli Yayınlandı!

Daniel Craig'le James Bond tam bir hayal kırıklığı.Spectre gerek konu gerek oyunculukla berbat bir film.hiçbirşey yok filmde.aksiyonsuz bir Bond.eskileri çok çok çok daha iyi.beğenmedim.

Emek verildiği için izlediğim filmleri kolay kolay yarıda kapatmam, sonuna kadar izlemeye çalışırım sıkılsam dahi. Ama bu Spectre 'ye dayanamadım yarım saat olmadan kapattım zorladım yok izleyemiyorum bu kadar bütçe ile gerçekten bu kadar vasat bir filmi nasıl yapmışlar anlamak güç.

[YOUTUBE]TFEoMNS7BVc[/YOUTUBE]

Bence bu senenin en fazla konuşulacak filmi bu?

Karayip Korsanları 5'in Yeni Vizyon Tarihi Açıklandı

star-wars-bolum-viii-ve-karayip-korsanlari-5in-yeni-vizyon-tarihleri-aciklandi-1453384610.jpg

Disney’in diğer ünlü serisi Karayip Korsanları’nın beşinci filmi (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) ise 26 Mayıs 2017’de vizyona girecek.

Filmin ilk vizyon tarihi 7 Temmuz 2017 olarak açıklanmıştı. Serinin beşinci filminde Johnny Depp yine Kaptan Jack Sparrow olarak seyircinin karşısına çıkıyor. Johnny Depp’e Barbossa rolünde Geoffrey Rush eşlik ederken Orlando Bloom, Will Turner olarak yeniden seriye dönüyor.

Filmin sürpriz ismi ise yeni düşman Kaptan Salazar rolünde Javier Bardem. Yapımcılığını Jerry Bruckheimer’ın ve yönetmenliğini Joachim Rønning ile Espen Sandberg’in üstlendiği film şu an post prodüksiyon sürecinde.

Star Wars Bölüm VIII ve Karayip Korsanları 5'in Yeni Vizyon Tarihleri Açıklandı - Haber - Sinemalar.com

Terminator Serisi Tamamen Sona Mı Erdi?

terminator-banner.jpg

Terminator: Genisys filminin devamı olacak proje hiç gerçekleşmeyebilir. İşte detaylar.
Terminator: Genisys belki bir önceki yapımdan daha iyi olsa da izleyicilerin büyük çoğunluğunda hayal kırıklığı yarattı. Bırakın beklentileri karşılamayı yanına bile yaklaştığı söylenemez. Durum böyle olunca stüdyo da devam filmi için pek hevesli değil.

Paramount Pictures ve Skydance Entertainment‘ın takvimindeki değişiklikler de bunun habercisi. 2017’nin Mayıs ayında görücüye çıkması planlanan film takvimden çıkarıldı ve yerine Baywatch yani ülkemizde bilinen adıyla Sahil Güvenlik filmi konuldu.

Aslına bakarsanız haberler pek şaşırtıcı sayılmaz. 440 milyon dolar hasılat elde eden film stüdyonun maddi beklentilerini de tam anlamıyla karşılayamadı. Devam filmini bir kumar olarak gören Paramount ve Skydance noktayı koymuş gibi görünüyor.

Stüdyo, Terminatör’ün haklarını elinde tutabilmek için uzun süre çabalamış ve başarmıştıf akat ellerindeki bu imkanı değerlendiremediler. Konu ve hikaye olarak bakarsak herkesin beklentisi en az Mad Max kadar başarılı bir film izlemekti diyebiliriz. Böyle bir fırsatı tepmek gerçekten üzücü olmalı. Sanırım Terminatör’ü diriltmek isteyen başka bir stüdyo çıkana kadar yeni bir yapım izleyemeyeceğiz.

Terminator Serisi Tamamen Sona Mı Erdi? – FRPNET

The Hateful Eight

Tavsiye ederim.

Bu habere üzüldüm.bu seriyi çok severim.her ne kadar serinin ikinci ve sonuncu filmini daha çok sevsemde yinede iyi seridir.sanırım uzun yıllar olmayacak gibi görünüyor.

The Boy

The-Boy-Movie.png

Tür : Korku

Oyuncular : Lauren Cohan, Rupert Evans, Jim Norton, Diana Hardcastle, Ben Robson, James Russell

Yönetmen : William Brent Bell

Vizyon Tarihi : 5.2.16

Özet & detaylar

Yönetmenliğini William Brent Bell'in üstlendiği ve başrollerde Lauren Cohan, Rupert Evans, Ben Robson'ın yer aldığı Lanetli Çocuk bir bebek bakıcısının yaşadığı korku dolu hikayeye odaklanıyor.

Lanetli Çocuk - film 2016 - Beyazperde.com

[YOUTUBE]XGbB9UQ6r1g[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]q6l_d9DXbew[/YOUTUBE]

Vizyona Girmeyenler :

Dead Men Tell No Tales : Daha Vizyona Girmedi

İnferno : Daha Vizyona Girmedi

The Conjuring 2 : Daha Vizyona Girmedi

Assassin's Creed : Daha Vizyona Girmedi

Batman v Superman : Davn Of Justice : Daha Vizyona Girmedi

Suicide Squad : Daha Vizyona Girmedi

Thor / Ragnarok : Daha Vizyona Girmedi

World War Z 2 : Daha Vizyona Girmedi

Independence Day 2 : Daha Vizyona Girmedi

Teenage Mutant Ninja Turtles II : Daha Vizyona Girmedi

War Of The Planet Of The Apes : Daha Vizyona Girmedi

Fantastic Beasts and Where to Find Them : Daha Vizyona Girmedi

X-Men / Apocalypse : Daha Vizyona Girmedi

The Finest Hours : Daha Vizyona Girmedi

The Hateful Eight : Daha Vizyona Girmedi

London Has Fallen : Daha Vizyona Girmedi

Gods Of Egypt : Daha Vizyona Girmedi

Deadpool : Daha Vizyona Girmedi

İzlediklerim Ve Yorumlarım :

Insidius Chapter 3 : İzledim ( Bu bir seri.İlk filmden başlayarak seyretmenizi tavsiye ederim. )

The Fantastic Four : ( İzledim,Kesinlikle Berbat Hiç Tavsiye Etmem. )

Mission: Impossible - Rogue Nation : ( İzledim,Hikayesini Çok Beğendim. )

The Women İn Black Angel Of Death : ( İki Bölümlük Bir Seri,İlk Film Çok Daha İyi Fakat Bunuda Tavsiye ederim. )

Terminator Genisys : ( İzledim,Çok Beğendim. Tabi ki bu bir seri,film birinci,ikinci ve dördüncü bölümle bağlantılı. )

Demonic : ( İzledim,Çok Beğendim,İkincisini Bekliyorum. )

Last Knights : ( Vizyona Bir Türlü Girememiş Fakat İnternette Var Olan Bir Film.Kadro İyi,Hikaye İyi,Tarz İtibariyle Sıkılabilirsiniz Biraz Ama Ben Beğendim. )

The Lazarus Efect :
( İzledim,Süre olarak kısa ama etkili bir film. )
The Loft : ( Daha İzleyemedim )

Everest : ( İzledim.Şiddetle tavsiye ederim.gerçek bir hayat hikayesi harika bir kadro,harika bir oyunculuk,gözyaşları içinde izledim. )

The Vatican Tapes : ( İzledim.Çok beğendim,Şeytan çıkarma ayini gibi başlayan fakat bambaşka bir konu olan Deccal'e bağlanması,konunun devam etmesi çok ilginç bir hale gelmesi beni baya meraklandırdı. )

Maze Runner / The Scorch Trials : ( İzledim.ilk film gayet iyidi ama bu film bana çok saçma geldi. )

Pixels : (İzledim.Komedi filmlerini pek sevmem,ama fena değildi. )

Jurassic World : ( İzledim,Beklediğim kadar iyi yada kötü değildi.izlenirliği var. )

Star Wars Episode VII Rhe Force Awakens :
Açıkçası beklediğim gibi değildi.evet film genel anlamda güzel fakat ben Kylo Ren'den çok şey bekliyordum o biraz hayal kırıklığı oldu buda filmin tamamına yayılmış oldu.

The Last Witch Hunter : Beğenmedim.Hikaye Fena değil ama yinede olmamış.

Spectre / James Bond 24 : Kesinlikle Berbat.yani ne konu konu,ne oyunculuk hiçbirşey yok filmde.
The Martian :
Fena değildi.oyunculuk ve hikaye iyidi.Uzay görüntüleri harikaydı.

Bridge Of Spies : Kesinlikle Tavsiye Ederim.Tom Hanks harika bir oyuncu ya.film yavaş ilerlesede konu,görüntüler,oyunculuk harika.

Vizyona Girmiş Ama İzleyemediklerim :

Self/Less : ( Daha İzleyemedim )

Viktor Frankenstein :
( Daha İzleyemedim )

The Hunger Games / Mockingjay Part2 : ( Daha İzleyemedim )

Güncelleme...

Dün akşam İftarlık Gazoz'u izledim ve çok beğendim.zaman zaman kahkaha attım ama filmin sonunda gözyaşlarıma hakim olamadım.iyi film tavsiye edilir.

Türk Hava Yolları 2016 yılının en çok beklenen filmlerinden "Batman v Superman: Adaletin Şafağı"na resmi sponsor oldu.

[YOUTUBE]ZvCtFgyYlTg[/YOUTUBE]

Fragman da 01.01 dk da görünen uçağımız açıkçası Gurur kaynağı olacak birşey yapmış.büyük iş.Yılın en iyi filmlerinden biri olacak kuşkusuz ve bir şekilde içinde Türk kelimesi görselde olsa geçecek.

Dün akşam İftarlık Gazoz'u izledim ve çok beğendim.zaman zaman kahkaha attım ama filmin sonunda gözyaşlarıma hakim olamadım.iyi film tavsiye edilir.

Dünya'yı Allah yaratmıştır ülkeyi Atatürk kurtarmıştır gerisini kurcalama.

Filmden :)

Etkileyiciydi. Az önce sinemadan çıktım, Cem Yılmaz yine yapacağını yapmış. Güzeldi

...

Çılgın ihtiyar. Robert De Niro'nun filmi o da kafa dağıtmak, biraz gülmek için izlenebilir.

Tavsiye ederim.

2016 Yılı İçinde Sinema'da Seyretmek İstediğim Filmler Listesi..

26.2.16 - Gods of Egypt
25.3.16 - Batman & Superman
22.4.16 - The Huntsman Winter's War
19.5.16 - X - Men Apocalypse
3.6.16 - Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows
10.6.16 - Warcraft
10.6.16 - Now You See Me 2
10.6.16 - The Conjuring 2
1.7.16 - Independence Day: Resurgence
7.10.16 - Gambit
14.10.16 - Inferno
18.11.16 - Fantastic Beasts and Where to Find Them
16.12.16 - Star Wars & Rogue One
23.12.16 - Assassin's Creed

İzlediklerim :

22.1.16 - The Revenant : Filmin ilk kısmı çok etkileyici.İnanılmaz bir hayatta kalma mücadelesi var.Psikolojisini bozabilir bir insanın ki sinema da bunu net gördüm izleyenlerden.ikinci kısım daha durgun.sıkıcı biraz.uzun bir film.ama çok iyi film.gerek doğa çekimleri gerek hikaye..filmi izlerseniz belgeselinide muhakkak izleyin derim.

Geri