Sinema & Fragman & Haberler

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Dikkatimi çeken bir film varDivine Heart,sizinle de paylaşmak istedim.
Nathaniel Philbrick'in romanından uyarlanan film, 19'uncu yüzyılın başlarında dev bir balinanın saldırısına uğrayan teknenin mürettebatının verdiği hayat mücadelesini konu alıyor.Oscarlı yönetmen Ron Howard'ın yönettiği filmde Chris Hemsworth, Benjamin Walker, Cillian Murphy ile Tom Holland oynuyor.
Filmin adı,Denizin Ortasında.Vizyona girmiş,ilginizi çekerse,izlemek isteyebilirsiniz.
Buyrun,bu da fragman;
[YOUTUBE]AuP1-Cmq7Kc[/YOUTUBE]

Not:Takip ettiğim kadarıyla yoktu,ama gelmediğim zamanlarda oldu.Eğer varsa,direk raporlayabilirsiniz.
Saygılar.

çok önemli gördüğüm filmler hariçburda eklediğim filmleri netten indirip izliyorum doğal olarak biraz izlemem vakit alıyor.çok film izliyorum ve malum hepsi sinemada olamıyor.fakat değecek her film sinemada izlenir.

Vizyona Girmeyenler :

Dead Men Tell No Tales : Daha Vizyona Girmedi

İnferno : Daha Vizyona Girmedi

The Conjuring 2 : Daha Vizyona Girmedi

Assassin's Creed : Daha Vizyona Girmedi

Batman v Superman : Davn Of Justice : Daha Vizyona Girmedi

Suicide Squad : Daha Vizyona Girmedi

Thor / Ragnarok : Daha Vizyona Girmedi

World War Z 2 : Daha Vizyona Girmedi

Independence Day 2 : Daha Vizyona Girmedi

Teenage Mutant Ninja Turtles II : Daha Vizyona Girmedi

War Of The Planet Of The Apes : Daha Vizyona Girmedi

Fantastic Beasts and Where to Find Them : Daha Vizyona Girmedi

X-Men / Apocalypse : Daha Vizyona Girmedi

The Finest Hours : Daha Vizyona Girmedi

The Hateful Eight : Daha Vizyona Girmedi

London Has Fallen : Daha Vizyona Girmedi

Gods Of Egypt : Daha Vizyona Girmedi

Deadpool : Daha Vizyona Girmedi

İzlediklerim Ve Yorumlarım :

Insidius Chapter 3 : İzledim ( Bu bir seri.İlk filmden başlayarak seyretmenizi tavsiye ederim. )

The Fantastic Four : ( İzledim,Kesinlikle Berbat Hiç Tavsiye Etmem. )

Mission: Impossible - Rogue Nation : ( İzledim,Hikayesini Çok Beğendim. )

The Women İn Black Angel Of Death : ( İki Bölümlük Bir Seri,İlk Film Çok Daha İyi Fakat Bunuda Tavsiye ederim. )

Terminator Genisys : ( İzledim,Çok Beğendim. Tabi ki bu bir seri,film birinci,ikinci ve dördüncü bölümle bağlantılı. )

Demonic : ( İzledim,Çok Beğendim,İkincisini Bekliyorum. )

Last Knights : ( Vizyona Bir Türlü Girememiş Fakat İnternette Var Olan Bir Film.Kadro İyi,Hikaye İyi,Tarz İtibariyle Sıkılabilirsiniz Biraz Ama Ben Beğendim. )

The Lazarus Efect :
( İzledim,Süre olarak kısa ama etkili bir film. )
The Loft : ( Daha İzleyemedim )

Everest : ( İzledim.Şiddetle tavsiye ederim.gerçek bir hayat hikayesi harika bir kadro,harika bir oyunculuk,gözyaşları içinde izledim. )

The Vatican Tapes : ( İzledim.Çok beğendim,Şeytan çıkarma ayini gibi başlayan fakat bambaşka bir konu olan Deccal'e bağlanması,konunun devam etmesi çok ilginç bir hale gelmesi beni baya meraklandırdı. )

Maze Runner / The Scorch Trials : ( İzledim.ilk film gayet iyidi ama bu film bana çok saçma geldi. )

Pixels : (İzledim.Komedi filmlerini pek sevmem,ama fena değildi. )

Jurassic World : ( İzledim,Beklediğim kadar iyi yada kötü değildi.izlenirliği var. )

Star Wars Episode VII Rhe Force Awakens :
Açıkçası beklediğim gibi değildi.evet film genel anlamda güzel fakat ben Kylo Ren'den çok şey bekliyordum o biraz hayal kırıklığı oldu buda filmin tamamına yayılmış oldu.

Vizyona Girmiş Ama İzleyemediklerim :

Self/Less : ( Daha İzleyemedim )

The Last Witch Hunter : ( Daha İzleyemedim )

The Martian : ( Daha İzleyemedim )

The Hunger Games / Mockingjay Part2 : ( Daha İzleyemedim )

Bridge Of Spies : ( Daha İzleyemedim )

Spectre / James Bond 24 : ( Daha İzleyemedim )

Viktor Frankenstein : ( Daha İzleyemedim )

Güncelleme...

Korku Serisi The Conjuring 2'nin İlk Resmi Fragmanı Yayınlandı!

the-conjuring-2-ilk-gorsel.jpg

Korku tutkunlarının 2013'te tanıştığı Korku Seansı (The Conjuring) filminin devam filmi olan The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist'dan ilk resmi fragman görücüye çıktı. Film bu yıl vizyonda!

Yaşanmış gerçek olaylara dayanan senaryosuyla korku müptelalarını kendine çeken Korku Seansı (The Conjuring) serisinin ikincisi yolda! The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist ismiyle sinema salonlarına uğrayacak olan filmin geçtiğimiz günlerde ilk görseli piyasaya düşmüştü. Şimdi ise The Conjuring 2'nin ilk resmi fragmanı sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Senaryosunda Chad ve Carey Hayes imzası bulunan filmde Patrick Wilson ve Vera Farmiga rollerine geri dönüyor.

Son yıllarda korku sineması adına önemli işler yapan James Wan, 2004 yılında Testere (Saw) ile kamera arkasına geçmiş ve o dönem adından söz ettirmişti. Ardından gelen Ölüm Sessizliği (Dead Silence) ve Ölüm Emri (Death Sentence) filmleriyle ortalamanın üstünde bir korku filmi çekerek bu alanın önemli yönetmenleri arasına girmeyi başardı. James Wan'ın gerçek anlamda ustalaştığı filmler ise sırasıyla 2010 ve 2013 yılında giren Ruhlar Bölgesi (Insidious) ve Korku Seansı (The Conjuring) filmleri oldu. Bu filmlerle korku müptelalarının tamamiyle kalbini çalan James Wan ikinci filmler içinde biletini almış oldu. Ruhlar Bölgesi 2'yi 2013'te çeken yönetmen Korku Seansı 2'nin çekimlerini de 2015'te bitirdi ve bu yıl vizyona girmeye hazırlanıyor.

Filmde paranormal araştırmacılar Ed ve Lorraine Warren çiftini ilk filmde de yer alan Patrick Wilson ve Vera Farmiga canlandırıyor. Yaşanmış gerçek bir hikayeyi perdeye taşıyan filmde, Frances O'Connor'da kızı ile unutulmaz deneyimler yaşayan çaresiz bir anne olarak karşımıza çıkacak.

The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist, Amerika ve ülkemiz sinema salonlarında 10 Haziran 2016 tarihinde gösterime girecek.

http://www.sinemajor.com/haber/6810/korku-serisi-the-conjuring-2nin-ilk-resmi-fragmani-yayinlandi/

[YOUTUBE]KyA9AtUOqRM[/YOUTUBE]

Müsaadenizle bir film fragmanı daha paylaşacağım,bu da yoktu galiba paylaşımlarınız arasında.
Daha demin gördüm,dikkatimi çekti,umarım beğenirsiniz.
Saygılar.
5 Şubat 2016'da Hulu'da yayınlanmaya başlayacak Stephen King Romanı 11/22/63'den uyarlama dizinin ilk uzun fragmanı yayınlandı. Dizinin başrollerini James Franco, Chris Cooper ve Josh Duhamel gibi ünlü isimler paylaşacak.
[YOUTUBE]NXUx__qQGew[/YOUTUBE]

Müsaadenizle bir film fragmanı daha paylaşacağım,bu da yoktu galiba paylaşımlarınız arasında.
Daha demin gördüm,dikkatimi çekti,umarım beğenirsiniz.
Saygılar.

[YOUTUBE]NXUx__qQGew[/YOUTUBE]

çok teşekkürler.paylaşımlarınızı ilgiyle takip ediyorum teşekkürler. :cici::cici:

Narnia Günlükleri, Gümüş Sandalye ile Beyazperdeye Geri Dönüyor

narnia-banner.jpg

Narnia Günlükleri‘nin sinema adaptasyonu cephesinden son ses, Pi’nin Yaşamı ve Düşler Ülkesi’nin senaristi David Magee kişisel Twitter hesabından üzerinde bir yıldan uzun bir süredir çalıştığı Gümüş Sandalye senaryosunun ilk taslağının bittiği haberini duyurduğunda gelmişti.

Bu tabii ki resmi olmayan bir gelişmeydi fakat Narnia filmlerinin sessiz sedasız ortadan kayboluşunun ardından, sevenlerini mutlu etmeye yetmişti.

Bu yazımızda ise sizlerle yapımcı Mark Gordon aracılığıyla resmi bir gelişme paylaşıyoruz: Narnia dünyası gayet canlı ve bir yeniden doğuşun eşiğinde. Televizyon Eleştirmenleri Birliği ile çıktığı kış sezonu basın turunda Gordon, bir sonraki Narnia filmi hakkında da konuştu. Gordon, bir sonraki filmin yapım aşamasının aktif olarak devam ettiğini ve çekimlerin de kısa bir süre içerisinde başlayacağını umduklarını doğruladı.

narnia-gunlukleri.jpg

Fakat Gümüş Sandalye bir devam filmi değil, yeni bir serinin başlangıcı olacak. Serinin dördüncü kitabı olan Gümüş Sandalye (The Silver Chair), kahramanlarımızı en son 2010’da izlediğimiz Şafak Yıldızının Yolculuğu’ndan yıllar sonrasını konu alıyor.

Yeni filmde tanıdık yüzleri görüp görmeyeceğimiz sorusuna ise Gordon’ın cevabı şu şekilde: “Hayır, bu tamamen yeni bir seri olacak. Tamamen orijinal. Tamamen orijinal karakterler, farklı yönetmenler, ve tamamen yeni bir ekip.”
“Orijinal karakterler” tamlaması sizi endişelendirdiyse merak etmeyin, karakterler orijinal olmakla birlikte yine Narnia dünyasından olacaklar.

Magee’nin senaryosunun C.S. Lewis‘in anlatım tekniğine yeni bir bakış açısı getirmesinin mümkün olduğundan bahseden Gordon, önümüzdeki günlerde projeyle ilgili daha fazla detay paylaşabilmeyi umduğunu da ekliyor.

narnia-1024x576.jpg

Narnia Günlükleri’nin sinema uyarlamaları, serinin sevenlerini bugüne kadar hep ikiye ayırmıştı: Filmleri başarılı bulanlar ve uyarlamaların serinin hakkını veremediğini düşünenler. Umarız ki yeni ve taze bir kadroyla bu sefer her kesimden izleyiciyi tatmin edecek bir Narnia filmi olur.

Narnia Günlükleri, Gümüş Sandalye ile Beyazperdeye Geri Dönüyor – FRPNET

J.J. Arams'ın Yeni Filmi 10 Cloverfield Lane'in Türkçe Fragmanı!

10-cloverfield-lane-film-sinema.jpg

Oscar'da bir çok dalda adaylığı bulunan Star Wars: Güç Uyanıyor'un yönetmeni J.J. Abrams'ın yapımcılığını üstlendiği "10 Cloverfield Lane"in ilk Türkçe altyazılı fragmanı yayınlandı.

Sinema dünyasındaki yerini her yeni filmle bir tık daha yükselten J.J. Abrams başarılı işlerine bir yenisini daha ekliyor. Son olarak Star Wars: The Force Awakens'i yöneten bu filmlerle rekor üzerine rekor göre Abrams, bu yıl gösterime girmesin için tarih verilen "10 Cloverfield Lane" filminin yapımcılığını üstleniyor. Abrams ayrıca 2017 senesinde vizyona girecek olan Star Wars: Episode VIII'de de yapımcı olarak yer alacak yönetmen koltuğunu başka bir isme devredecek.

2010 yılında Matt Reeves'in kamera arkasına geçtiği Cloverfield (Canavarlar) filminin devamı niteliğinde çekilen "10 Cloverfield Lane" yılın heyecan yaratan yeni filmlerinden. Filmin kamera arkasında ilk uzun metrajlı yönetmenlik deneyimini yaşayacak olan Dan Trachtenberg otururken senaryo Josh Campbell ve Matthew Stuecken'e emanet. 10 Cloverfield Lane'in oyuncu kadrosunda Mary Elizabeth Winstead, John Goodman ve John Gallagher Jr. gibi isimler yer alıyor.

1 Nisan'da gösterime girmesi için tarih verilen 10 Cloverfield Lane, hem konu hemde isim olarak 2010 yılında vizyona giren Canavar (Cloverfield) filmine benzeşmesi dikkatleri çekti. Filmin yapımcısı J.J. Abrams filmle ilgili "Devam filmi çekme düşüncesi, prodüksiyon süresi sırasında geldi ve Cloverfield'la kan bağı olan bir film yapmak istedik. Bu nedenle filmin ismini olabildiğince gizlemeye çalıştık" dedi.

http://www.sinemajor.com/haber/6843/jj-aramsin-yeni-filmi-10-cloverfield-lanein-turkce-fragmani/

[YOUTUBE]6pZ92JBk1o8[/YOUTUBE]

''The Witch'' Filminden Korku Dolu Yeni Fragman!

[YOUTUBE]h9antBxdx_g[/YOUTUBE]

Korku tutkunlarını heyecanlandıracak yapımlardan biri olan The Witch, sinemasal materyalleriyle izleyiciyi kendine çekiyor. Filmin yeni fragmanı ve posterleri paylaşıldı.

2015 yılında düzenlenen Sundance Film Festivali'nden "En İyi Yönetmen" ödülüyle geri dönen The Witch, yeni içerikleriyle sinemaseverleri heyecanlandırıyor. Daha önce ilk fragmanıyla tüyler ürperten filmin ikinci fragmanıda beğeniye sunuldu. Korku filmi tutkunlarını meraklandıran filmlerden biri olan The Witch'in kamera arkasında Robert Eggers yer alıyor. Yönetmen The Witch ile ilk yönetmenlik deneyimine imza atarken ilk ödülünüde almış oldu.

Geçtiğimiz yıl Toronto Film Festivali ve Sundance Film Festivali gibi önemli festivallerde gösterime giren The Witch filminin oyuncu kadrosunda Anya Taylor-Joy, Ralph Ineson ve Kate Dickie gibi isimler yer alıyor. 2016 yılı içerisinde vizyona girmesini beklediğimiz filmin konusu şu şekilde:

1630'lu yılları beyazperdeye taşıyan The Witch filmi, New England'da geçiyor. İngiltere'de hayatlarını sürdüren William - Katherine çifti ve 5 çocuğu ile ıssız bir ormanın içerisinde dinlerini kurallarına bağlı bir şekilde yaşamaya çalışmaktadır. Bu mutlu düzenleri hiç beklemedikleri anda yeni hayata gelen Sam'in ardında hiç bir iz bırakmadan kaybolmasıyla yerle bir olur. Ailenin büyük kızı Thomasin ilahi sesler duymaya başlar, ikizleri ise tuhaf kafiyeler mırıldanmaya başlar. Yaşananlar ailenin başına gelecek felaket dizisinin henüz başlangıcıdır.

the-witch-poster1.jpg

the-witch-poster2.jpg

''The Witch'' Filminden Korku Dolu Yeni Fragman!

2016 Yılı İçinde Sinema'da Seyretmek İstediğim Filmler Listesi..

22.1.16 - The Revenant
26.2.16 - Gods of Egypt
25.3.16 - Batman & Superman
22.4.16 - The Huntsman Winter's War
19.5.16 - X - Men Apocalypse
3.6.16 - Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows
10.6.16 - Warcraft
10.6.16 - Now You See Me 2
10.6.16 - The Conjuring 2
1.7.16 - Independence Day: Resurgence
7.10.16 - Gambit
14.10.16 - Inferno
18.11.16 - Fantastic Beasts and Where to Find Them
16.12.16 - Star Wars & Rogue One
23.12.16 - Assassin's Creed

@Divine Heart

Spectre / James Bond 24 : izlemeni kesinlikle tavsiye ediyorum
The Last Witch Hunter : Konu ve kadrosu iyi ancak esas kız biraz saçma olmuş

Nihayet The Last Witch Hunter'ı izleyebildim.film fena değil.çok daha iyi yapılabilirmiş.konu baya iyi,beğendim,kadro ve efektler de fena değil.devamıda olabilir.ortalama bir film ama izlenebilirliği var.

Spectre'yi de yeni indirdim.izleyince yorumumu eklerim.

Everest ne dehşet bir filmdi. Bazı bölümlerde heyecandan kalbim durcaktı, bazı bölümlerinde üzüntüden gözyaşlarıma engel olamadım. Bu film yüzünden dağcılıktan vazgeçtim :( Ama çok sürükleyici ve heyecan verici bir filmdi. Dediğin kadar varmış.

Geri