Sinema & Fragman & Haberler

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Vizyona Girmeyenler :

Dead Men Tell No Tales : Daha Vizyona Girmedi

İnferno : Daha Vizyona Girmedi

The Conjuring 2 : Daha Vizyona Girmedi

Star Wars Episode VII Rhe Force Awakens : Daha Vizyona Girmedi

Assassin's Creed : Daha Vizyona Girmedi

Batman v Superman : Davn Of Justice : Daha Vizyona Girmedi

Suicide Squad : Daha Vizyona Girmedi

Thor / Ragnarok : Daha Vizyona Girmedi

World War Z 2 : Daha Vizyona Girmedi

Independence Day 2 : Daha Vizyona Girmedi

Teenage Mutant Ninja Turtles II : Daha Vizyona Girmedi

War Of The Planet Of The Apes : Daha Vizyona Girmedi

Fantastic Beasts and Where to Find Them : Daha Vizyona Girmedi

X-Men / Apocalypse : Daha Vizyona Girmedi

Viktor Frankenstein : Daha Vizyona Girmedi

The Finest Hours : Daha Vizyona Girmedi

The Hateful Eight : Daha Vizyona Girmedi

London Has Fallen : Daha Vizyona Girmedi

Gods Of Egypt : Daha Vizyona Girmedi

Deadpool : Daha Vizyona Girmedi

İzlediklerim Ve Yorumlarım :

Insidius Chapter 3 : İzledim ( Bu bir seri.İlk filmden başlayarak seyretmenizi tavsiye ederim. )

The Fantastic Four : ( İzledim,Kesinlikle Berbat Hiç Tavsiye Etmem. )

Mission: Impossible - Rogue Nation : ( İzledim,Hikayesini Çok Beğendim. )

The Women İn Black Angel Of Death : ( İki Bölümlük Bir Seri,İlk Film Çok Daha İyi Fakat Bunuda Tavsiye ederim. )

Terminator Genisys : ( İzledim,Çok Beğendim. Tabi ki bu bir seri,film birinci,ikinci ve dördüncü bölümle bağlantılı. )

Demonic : ( İzledim,Çok Beğendim,İkincisini Bekliyorum. )

Last Knights : ( Vizyona Bir Türlü Girememiş Fakat İnternette Var Olan Bir Film.Kadro İyi,Hikaye İyi,Tarz İtibariyle Sıkılabilirsiniz Biraz Ama Ben Beğendim. )
The Lazarus Efect : ( İzledim,Süre olarak kısa ama etkili bir film. )The Loft : ( Daha İzleyemedim )

Everest : ( İzledim.Şiddetle tavsiye ederim.gerçek bir hayat hikayesi harika bir kadro,harika bir oyunculuk,gözyaşları içinde izledim. )

The Vatican Tapes : ( İzledim.Çok beğendim,Şeytan çıkarma ayini gibi başlayan fakat bambaşka bir konu olan Deccal'e bağlanması,konunun devam etmesi çok ilginç bir hale gelmesi beni baya meraklandırdı. )

Maze Runner / The Scorch Trials : ( İzledim.ilk film gayet iyidi ama bu film bana çok saçma geldi. )

Pixels : (İzledim.Komedi filmlerini pek sevmem,ama fena değildi. )

Jurassic World : ( İzledim,Beklediğim kadar iyi yada kötü değildi.izlenirliği var. )

Vizyona Girmiş Ama İzleyemediklerim :

Self/Less : ( Daha İzleyemedim )

The Last Witch Hunter : ( Daha İzleyemedim )

The Martian : ( Daha İzleyemedim )

The Hunger Games / Mockingjay Part2 : ( Daha İzleyemedim )

Bridge Of Spies : ( Daha İzleyemedim )

Spectre / James Bond 24 : ( Daha İzleyemedim )

Güncelleme...

Independence Day : Resurgence

Independence-Day-Resurgence.jpg

independence-day-2-poster-1-140886-320x480.jpg

Tür : Bilimkurgu, Aksiyon, Macera

Oyuncular : Liam Hemsworth, Jeff Goldblum, Bill Pullman, Judd Hirsch, Vivica A. Fox, Brent Spiner, Charlotte Gainsbourg, Jessie Usher, Maika Monroe, Sela Ward

Yönetmen : Roland Emmerich

Vizyon Tarihi : 24.6.16

Kurtuluş Günü 2 (2016) - Sinemalar.com

Divine Heart

Spectre / James Bond 24 : izlemeni kesinlikle tavsiye ediyorum
The Last Witch Hunter : Konu ve kadrosu iyi ancak esas kız biraz saçma olmuş

Teenage Mutant Ninja Tutles II

tmnt2.jpg

Tür : 03.06.16

Vizyon Tarihi : Macera,Aksiyon

Özet & detaylar

Uzun bir aradan sonra 2014'te yeniden sinema perdesine dönen 4 genç Ninja kaplumbağanın öyküleri devam ediyor. İlk filmde birlik olup ezeli düşmanları Shredder'ın planlarını alt eden kaplumbağalar New York şehrini koruma görevini daha da deneyimli olarak sürdürüyor. Bu filmin yapımcı koltuğunda da yine Michael Bay oturuyor.

Teenage Mutant Ninja Turtles 2 - film 2016 - Beyazperde.com

[YOUTUBE]HeaugHGd1Kw[/YOUTUBE]

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?

fantastik-canavarlar-banner.jpg

Warner Bros. Harry Potter serisinden tam 70 yıl öncesini konu alan “Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?” (Fantastic Beasts and Where to Find Them) kitabının film adaptasyonu ile Harry Potter dünyasına bir kez daha adım atıyor.

Newt Scamander (Eddie Redmayne) adlı bir “büyüzoologun” maceralarını yazdığı, daha sonra Hogwarts’ta ders kitabı olarak da okutulan kitabın senaryosunu J.K. Rowling kaleme alırken, David Yates bir kez daha yönetmen koltuğuna oturuyor.

The Wrap’in haberine göre, potansiyel oyuncu listesinde birçok tanıdık isim yer alıyor.

fantastik-canavarlar-nelerdir-1024x683.jpg

Dakota Fanning, Saoirse Ronan, Lili Simmons (Banshee) ve Alison Sudol (Transparent, Dig) Tina rolü için düşünülürken, süper model Kate Upton (The Other Woman), Katherine Waterson (Inherent Vice) ve Elizabeth Debicki (The Great Gatsby) de Tina’nın ablası Queenie için düşünülen isimler arasında.

Kitapta Newt Scamander, Porpentina adlı bir kadınla evli ve “Tina” rolünün Scamander’ın eşi Porpentina olduğu tahmin ediliyor. Ayrıca haberde, bu oyuncuların bir kısmının önümüzdeki haftalarda Redmayne ile karşılıklı okumalar yapmak için bir araya geleceği ve rollerin kesin sahiplerinin açıklanacağı da belirtiliyor.

Ek olarak, Newt Scamander’ın rakibi Jacob rolü için de potansiyel adaylar Steve Zissis (Togetherness), Zack Pearlman (The Inbetweeners) ve Dan Fogler (Fanboys).

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?, 18 Kasım 2016‘da beyazperdeyle buluşacak.

"Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?

Veeeee fragman geldi....

[YOUTUBE]Wj1devH5JP4[/YOUTUBE]

Geri