Sinan Ateş suikastinde yer alan iki özel harekât polisi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ne tuhaf adam ölmeden günler önce böyle bir tweet paylaşıyor”Türk polisi bu vatanın namusu,şerefidir”diye oysa ona suikast yapanlar içinde 2 özel hareket polisi yer alıyor.devlet içinde devlet olduğunun bariz fotoğrafı..gençlerin beynini milli duygularla harcayanlar aynı gençleri keyfi olarak harcatabiliyorlar…

• Beğen
Tepkiler: Han
Emniyetteki ülkücü çeteleşmesi çok uzun yıllardır vardı.

Adam pisi pisi ne gitti. Kimsenin ahı kimsede kalmaz be.

Adamın savunduğu parti terörün direkt kendisi gelmiş burada MHP ye laf atıyor Allah’ın fistanlı mezopotamyalısı
Kötümü dokundu çok bilmiş?
Sen aslında onların arasında ancak torbacı olursun, mafya seni daha kabul etmez.

Melnur u biliyoruz artik.

E sordum işte. HDP savunucusu değil misin? HDP terörün ta kendisi değil mi? E konuş hadi. Sen kimsin ki MHP ye çete diye laf atıyorsun?
Hadi git yat, bu gidişle gene kötü rüyalar göreceksin. Evet terörüst bir parti, rahatladın mı canım?

Melnur senide pkklı yaptılar konuşma değmez benden söylemesi

bir hizmet uğruna mücadele et, yıllarını harca, ömrünü ada ve sonra o yolda yürüdüğün insanlardan biri seni bir kör kurşuna kurban etsin. Bu ülkede ülkücülüğün, sağcılığın, solculuğun ne kadar gereksiz bir kavram olduğunun, mücadelesinin ne kadar boş olduğunun bir göstergesi değil midir bu. Herkes insancı olsa, insanı insandan dolayı sevse bu ülke bu hallerde olur muydu?

devletin içine kene gibi yapmış gizli oluşumlar

Yorumlarınızda lütfen hakaret içeren söylemlerde bulunmayın. @melnur @Hatem

Ülkücü çeteleşmesi nedir Lefty Hanım?
Eklediğim içerikte de bahsi geçen, 90'lı yıllarda var olan ve emniyet / devlet içinde gruplaşmış, ülkücü olduğunu iddia eden kişiler için kullanılan bir tanımlamadır.

Kendilerini "Ülküdaş" olarak niteliyorlardı ancak aralarında sürekli anlaşmazlıklar yaşanıyor ve sadece kendi ideolojileri dışındakileri değil, birbirlerini de hedef alıyorlardı.

Fatih Altaylı'nın yazısında da bahsettiği üzere Sinan Ateş de yakın çevresine "Kalemim kırıldı" demiş. Sonuç olarak şayet böyle bir gruplaşma / çeteleşme halen devam ediyorsa araştırılması gerekiyor.

Fatih Altaylı aktardı: Sinan Ateş 'Benim kalemimi kırmışlar, haberi geldi' demiş
Habertürk yazarı Fatih Altaylı, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmeden önce dostlarıyla buluşmasında "Benim kalemimi kırmışlar. Her an bir şey yapabilirler" dediğini aktardı.

Fatih Altaylı aktardı: Sinan Ateş 'Benim kalemimi kırmışlar, haberi geldi' demiş

Geri