Şikayetleriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 24 gün önce görüldü
Merhaba,

Yeni 1 sikayetle geldim...
SIz gorsel istemeden ekleyeyim hemen:

Eski mesajlar/konular vs gozukmuyor. Gozukmesini istesem, gozukmez mi?

Öne cikanlara mi tikladin? Nereye basinca cikti bu.

Bu arada bir karin yer imlemelerini kullaniyor, ve hizli trendyol alisveris linkleri yok , tebrikler 🤪

Tiktok videosu ekleyebiliyor muyuz @RK böyle video şeklinde çıkacak.
bir ara olmuyordu link halinde atabiliyorduk öyle atınca da linke tıklayan her hesabı olan arkadaş sonradan bende 'tanıyor olabileceğiniz kişiler' olarak çıkıyordu...Muhtemelen ben de onlarda çıkıyordum.
Şu an denemelik atamıyorum ama.

bir ara olmuyordu link halinde atabiliyorduk öyle atınca da linke tıklayan her hesabı olan arkadaş sonradan bende 'tanıyor olabileceğiniz kişiler' olarak çıkıyordu...Muhtemelen ben de onlarda çıkıyordum.

• Beğen
Tepkiler: Aze

Onu düzeltip, kontrol edip bilgi vereyim.

Ayrica diger arkadaşların da bilgisi olsun bugün gelen tüm sikayetleri düzenleyip tek cati altında bildirecem.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Onu düzeltip, kontrol edip bilgi vereyim.

Ayrica diger arkadaşların da bilgisi olsun bugün gelen tüm sikayetleri düzenleyip tek cati altında bildirecem.
oluyormuş tamam jose eklemiş. ekleme şansım şu an olmadığından deneyememiştim teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: RK
Merhaba,

Yeni 1 sikayetle geldim...
SIz gorsel istemeden ekleyeyim hemen:
Ekli dosyayı görüntüle 131506

Eski mesajlar/konular vs gozukmuyor. Gozukmesini istesem, gozukmez mi?

Hangi menüden bu sayfaya ulaştığını da yazar mısın?

Öne cikanlara mi tikladin? Nereye basinca cikti bu.

Bu arada bir karin yer imlemelerini kullaniyor, ve hizli trendyol alisveris linkleri yok , tebrikler 🤪

Profile girip actigi/actigim konular/mesajlar tikladiktan sonra daha eski, daha eski , derken en eskiyi gostermiyor.
Bunu ben aslinda ilk aktifligimden beridir goruyorum ve bazi yerlerde de dile getirdim ama ilk defa sikayet olarak bildiriyorum. Cozulebilir mi?

Profile girip actigi/actigim konular/mesajlar tikladiktan sonra daha eski, daha eski , derken en eskiyi gostermiyor.
Bunu ben aslinda ilk aktifligimden beridir goruyorum ve bazi yerlerde de dile getirdim ama ilk defa sikayet olarak bildiriyorum. Cozulebilir mi?

Bakacagim ortm. Pc geçince tek tek 🙂

Forumda biriyle kavga etsem pc den edemiyeceğim yavaşlıktan sıkılacağım..
Genel sorun mu anlamadım pc den girince sayfadan sayfaya geçiş yavaş..

Hep kaosu önlemek icin önlemler:p
Bi sorun görünmüyor ama sayfa yuklenme suresini kontrol ederim

Evet yavaşlık son bulsun

İmzalar mobilden görünmüyordu. Yine o ayarı yapalım ya

• Hehe
Tepkiler: RK
Sabrin sonu selamet, sabır hayra alamet 😃

imzalarinizi görmüyorken ne güzeldiniz 🐦

Geri