Sıcak Fırsatlar

Konu sahibi son olarak 10 gün önce görüldü
aaa yoo yoo ben öyle biricik arkadaşımı bim sepetindeki ürünler gibi yar edemem kimseye. hele bunlara.. asla..

Öğütülmüş filtre kahve ve espresso sevenler için Carrefour'da Kurukahveci Mehmet Efendi'nin 250 gramlık Colombian ve espresso kahveleri 40 tl. Kahve fiyatlarındaki korkunç yükseliş düşünüldüğünde epey iyi bir fırsat gibi duruyor. Bence içilebilirlik olarak Jacobs, Nescafe ve Julius Meinl gibi en alt basamağın müdavimlerine göre bir üst basamakta. Bir tık iyisini arayanlar için de yine Carrefour'da Tchibo'nun Brazil Mild de 65 tl. Bu da çekirdek kahvenin olmadığı ortamda ehven-i şer denebilecek bir tada sahip.

2017 yapımı eski bir oyun. indirime girince gözüme çarptı. ilk kez oynama fırsatı bulabildim. atmosfer, grafik, sinematik, oynanış çok hoşuma gitti, bir saatte aşırı keyif aldım. cod 2 havasında.

BİM'de Swiss Alps İsviçre çikolatası 15 TL!​

1683115962716.png

Fotoğraftaki fındık-üzümlü 100G çikolatayı 15 TL'ye dün satın aldım. Fındık-üzüm içermeyeni 15,5 TL idi sanırım. Tadını o kadar beğendim ki gidip 7-8 tane daha kaptım. Fiyatına oranla çok lezzetli ve kaliteli. Süt, fındık ve kakao tadını bu kadar iyi hissettiğimi hatırlamıyorum. Dünyanın en iyisi denemez ama bu fiyatta daha iyisi olamayacağını iddia ediyorum. Denemenizi öneriyorum.

Alıntıdır.

şu konu popüler değil ya üzülüyorum. donanımhaber'deki gibi sıcak fırsat ürününe birinin çıkıp ''sağ ol kaptım beş tane'' demesi lazım.

şu konu popüler değil ya üzülüyorum. donanımhaber'deki gibi sıcak fırsat ürününe birinin çıkıp ''sağ ol kaptım beş tane'' demesi lazım.
buradakiler sıcak fırsat değilki. 30-40-50 liralık indirimlerin cazibesi yok. 15 binlik ürünün 12-13 bine düşmesi bir fırsat görülebilir.

Geri