Sevişmek Aşk'a Dahil mi? Yoksa Herkesle Yaşanabilecek Alalade Bir Durummu?

Konu sahibi son olarak 650 gün önce görüldü
Hayatim boyunca 5-6 forumda gezinmisimdir. Bu kadar sekse sevismeye duskun bi forum gormedim. Yokluk dillere parmaklara mi vurmus anlamadim ki :T:

seviyorsan git seviş.
Sevmiyorsan da seviş.
Herşeyi aşka bağlamak ne kadar mantıklı?
Hem belki seviştikten sonra aşık olursunuz kim bilir?

Belki kadın her erkekle sevisemez; ama erkek her kadınla beraber olabiliyor. Haliyle bu da aşk değil. "Nefes alsın yeter" düşüncesi de buradan gelir. Çiftlerin kendi yaşayacakları şey hakkında da ahkâm kesmek doğru değil bana göre.

Hayatim boyunca 5-6 forumda gezinmisimdir. Bu kadar sekse sevismeye duskun bi forum gormedim. Yokluk dillere parmaklara mi vurmus anlamadim ki :T:

ya Allah kahretmesin koptum yorumuna şimdi farkettim :zuha::zuha: daha öncedemi varmış böyle konular farketmedim inan ki :D:D bana yönelik dediysen yokluktan açmadım konuyu ya:D:D editörüz ya tartışın istedim :haha:

aşksız seks olur ama sekssiz aşk olmaz. -üstad necip fazıl

ne güzel demiş rahmetli. nur içinde yatsın.

Bi arkadaşım Sevişmeyi 'Bazen sadece ter atmak içindir.' şeklinde tanımlamıştı.
Bazı erkekler için bu kadar basit.
Duygusuz olanın içgüdüden öteye gitmediğini düşünüyorum.

Bi arkadaşım Sevişmeyi 'Bazen sadece ter atmak içindir.' şeklinde tanımlamıştı.
Bazı erkekler için bu kadar basit.
Duygusuz olanın içgüdüden öteye gitmediğini düşünüyorum.

Maslow'a göre insan fizyolojisi için yeme içme gibi mutlaka doyurulmasi gereken bir ihtiyaçtır. Bundan dolayı aşkla ilgisi yok. Tabii aşkın meyvesi olanlar da illaki vardır; ama sadece bir durtudur bu.

sevişmek tutku ve arzulamak ile alakalı bir durum bence, sevdiğinle sevişmek tabiki daha haz verici bir durum olur, önüne gelen herkeste o tutkuyu ve arzulama hissini yakalayamazsın zaten.

eşinse eyvallah harici buna aşk sevgi bilmem ne denilemez benim inancıma göre.

Bunu çok mühim/onemli bir seymis gibi algilamamiza sebep olanlar utansin:(

Aklima Sila'nin sarki sozleri geldi: 'Ask yok mu sence? Sevismek herkesle ayni mi sence? Kalp yok mu sence?'

Tanimadigin, sevmedigin, asik olmadigin kisi ile sevismek ve bunu defalarca tekrarlamak insanin psikolojisini bile bozar. Tad alamazsin, anlamsiz ve bos gelir bir sure sonra. En bi sevdigin, asik oldugun, tanidigin, saygi duydugun kisi ile en yakin oldugun-olabilecegin ozel bir an bu. Insanlarin hafife almasi, sadece kendilerini dusunmeleri bu konuda cok sacma.

seviş , aşık ol , yine seviş daha iyi seviş

Geri