Sevgisini, aşkını söyleme konusunda kim daha cesurdur?

Konu sahibi son olarak 972 gün önce görüldü

Sevgisini, aşkını söyleme konusunda kim daha cesurdur?​

Ben cesurum
En fazla reddedilirsin ne var sanki dunyanin sonu

söyle yazma konusunda
iyiyiz de
pratiğe gelince yuvarlanıp duruyoruz

Karaktere bakan bir olay aslinda. Bunun cinsiyeti yok abi. Ben mesela direk soylerim. Pat diye olur oyle seyler. Birine bir seyler besliyorsam soylerim. Yani ne olacak en fazla red eder ben de siktir cekerim. Bu kadar basit. Benim duygu gecislerim hizlidir. Burctan mi geliyor bilmiyorum. Ama ben buyum yani. Gelene hos geldin diyip gidene defol git demeyi bilirim. Hatta cok hoslaniyor olsam bile ayni cumleyi sarf ederim.

Uğraşamam ya. O söylesin o ikna etmeye çalışsın. Cesaretle alakası yok bende. Üşenirim durduk yere birini sevip ona sevgimi söylemeye.

Eğer Aşk size sirayet etti ise neden bunu saklama ve örseleme gereği duyarsınız ki. Bana aşk değdiği zaman Aşkımın peşinden koşar sonuna kadar sahip çıkarım. En ruhsuz insanı bile inandırırım aşka.
Neden susmalı anlamıyorum.
İnsan her saniye aşık olamaz.

Dille söylenmesi pek bir şey ifade etmez benim için davranışa bakarım .
Söylememe lüzum yok hissettirirm her durumda ,
Sevdiğimi de , sevmediğimi de .

Sevgimi dile getirmek konusunda hiç çekinmedim.
Kaybedeceğim bir şey yok.Ya birlikte olursunuz.Ya da olmazsınız.Bu konuda cesaretim hep vardır.
Cesaretsiz olanlarla işim olmaz.

Cesaretten çok sözcüklerin sıradanlığı sebebi ile yani çoğu insanın birbirine klişe sevgi cümleleri kurmasını anlamsız bulmamdan dolayı, doğrudan söylemek yerine davranışlarıma yansıtmayı seçerim. Karşı taraftan da boğucu sevgi sözcükleri duymaya çok hevesli birisi değilim hatta sıkılabilirim bile...
Sözden çok eyleme bakarım özetle.

Erkekler daha cesur.

Yurt disinda da kadinnar cesur.

kesinlikle kadınlar.

ben sevipte azer müslüm diyen kadın görmedim.

Toplumda erkekler olarak, küfür etmeyi de ortama girmeyi de çocukken çıplak gezdirilmeyi de aleni yaşadığımız ve bu sebeple daha özgür büyütüldüğümüz ve hep ilk adımı erkeklerin atacağını empoze ederek yetiştiğimiz için erkekler gerek aşkını gerek sevgisini de içinde olmak üzere duygularını söylemekte daha cesurdur. Ancak erkek de eşek değilse kadının hal ve hareketlerinden ya da konuşmalarından aşık olduğunu ve bunu vücut diliyle dile getirdiğini anlamalı :)

Geri