Sevgiliyle geçirilen en güzel anlar

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 892 gün önce görüldü
İş vb. gibi çeşitli nedenlerle ayrı kalınan günlerin ardından biraraya gelindiği andır..

Valla bana artık aşırı yük olarak geliyor bu işler. Nasıl üşeniyorum varya böyle şeylere kafa yormaya. Buluşacaksın da bir yerlere gideceksin de el ele tutacaksın da gereksiz sohbetlere razı kalacaksın da ohoooo. Hele bir de işin telefon kısmı varya. Ne bileyim Allah yardım etsin bu zulmü çekenlere.

not: beşiktaşlıyım islcidmfia

Evlilik hayali kurmak, cocuklarina isim düşünmek. Ay ne kadar şirin.d birde mısır patlatip film izlemek

en güzel kim anlar anlamıyorum.
anladığım bir şey varsa o da düşündüğüm.

Valla bana artık aşırı yük olarak geliyor bu işler. Nasıl üşeniyorum varya böyle şeylere kafa yormaya. Buluşacaksın da bir yerlere gideceksin de el ele tutacaksın da gereksiz sohbetlere razı kalacaksın da ohoooo. Hele bir de işin telefon kısmı varya. Ne bileyim Allah yardım etsin bu zulmü çekenlere.

not: beşiktaşlıyım islcidmfia

of aynı ben ama.s

Eski sevgili konuları bitti,taze çıtır sevgili konuları trend dedirtti.

Her ani guzel degildir, hic kimse de bu konuda yalan soylemesin :p

Genel olarak guven olusmussa ve gereksiz konulara takilip kalma yoksa, benim icin en guzel zamanlar hep uzun sure sonra geriye baktigimda hafizamda yer eden seylerdir. Beraber yapilan sapsalliklar da bunun basinda gelir :)

Kavga etmek sizi bilmem ama benim en çok hoşuma giden anlar kavga ettiğim An'lar ve benim onu gıcık ettiğim an'lar :D

Her an. Hiç bu kadar samimi olmamıştım :T:

Geri