sevgiliye saat başı rapor vermek

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
*Günümüzde sıkça görülen ilişki tipidir.

*Daha çok kızların hesap verdiği bilinen bir gerçektir.

*Karşılıklı olduğu zaman pek sorun yaratmaz ama şu da bir gerçek erkek-kadın farkı ;)

Sıkıcı bi durumdur. İlişki bu safhaya gelince geri çekilmeme neden olmuştur hep

her iki taraf açısından da çekilmez bir hal alabilir .. bence bu noktaya geldiyse bir ilişki bitirmekte fayda vardır (:

Güvensizliğin,oturmamış birtakım şeylerin olduğunun göstergesidir. Öyleyse seni seviyorumların doğruluğu nedir ? Bilinmez. Bir ilişkiyi yaşamak eziyet çektirmek demek değildir,mutlu olmak için birlikte olursun sevdiğin insanla. Sürekli mecburiyetler ve hesap verme durumları mutluluğu gölgede bırakır ancak. Mantıklı insanların buna engel koyabileceğini düşünmekteyim. Aşka mantığı karıştırmak şarttır efendim.

ben ne konuştuğumu unutuyorum:Pp
bazı kızlar kronolojik sıraya göre diyolog atlamadan takır takır sevgilisine anlatıyorr
komik buldumm hiç imrenmedim :D :Pp

Yapmayacağım şeylerden birisidir, ayrılmak isteyen ayrılabilir bu durumda.

saat başı rapor değilde gün içerisinde yaptıklarının bilgilendirilmesi yapılabilir diye düşünenlerdenim.

Oldu olacak z raporuda alalım.. Tez ayrılığa götürür bu kadar iç içe olmak..

Öyle biri ile hiç tanismadim hayatımda da zaten böyle birinin olmasi mümkün değil.
Kendi hayatını başkasına ipotek verirmis gibi.

yerini vatsap çevrimiçi raporuna bırakan davranış.

Gerek yok bu kadar iç içe olmaya. Bizim okuldaki bir kız grldi aklıma. Çift telefon kullanıyordu. Biri sevgilisine özeldi ve o telefon uyku haricinde hiç kapanmıyordu. Yemek yerken konuşuyorlar, okul servisine binerken, bahçede, markette, sokakta sürekli konuşuyorlardı. Onun gibi bu da herhalde. :d

yemek yiom :cici: yemeğim bitti :cici: lavaboya giriom :cici: duş alıom ;)))

Ergence hareketler bunlar.

Aksamdan aksama biraz muhabbet yeter

gün içinde belli zaman dilimlerinde konuşabilirsin de saatbaşı abartı ve gereksizdir

Geri