Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şimdiki aşklar böyle mi diye başlamak istemiyorum değil; ama teknolojinin de geliştiğini gözardı edemeyiz.
bana kalırsa çiftler arasında belirlenen konular ile ilgili mektuplaşılabilir. bu konular herhangi bir teknolojik iletişim aracına taşınmadan mektup ile gerçekleştirildiği takdirde beraberinde getirdği sabır ve saygı ile daha da değere biner diye düşünüyorum.
deneyimledim -ki bence bugüne kadar yazdığım en güzel şeylerdi-
edit: konuya mahsuben gaza gelmiş olanlar adreslerini özelden mesaj olarak atabilirler
edit2: arkadaşlar da mektuplaşabilir.
Sakladigim mektuplar var hala evet.Mektup yazdım da aldım da kağıtlar duygu kokardi sanki.Şimdi mi? Artık öyle değil hiçbir şeyin duygusu kalmadı.
Haa bir de ,bir mektupa gönlü kayanlar var o ayrı mesele.=)