Sevgiliye hesap vermek

Konu sahibi son olarak 663 gün önce görüldü
Sevgiliye hesap ver kocaya hesap ver aileye hesap ver oh be

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben hesap degilde yerimi soylerdim rahmetliye

Artik hayatimda degil

çocukca şeyleri şo tarafa bırakırsak
bazı durumlarda açıklama yapmak gerekir
bi yerin eksilmez

Only god can judge me kimse yazmamıştır umarım :D

Aileniz de dahil kimseye hesap vermek zorunda olmayın.
Yargılayan değil,anlayan insanlar lazım hayatta.

Öncelikle insanımız hesap vermenin yanlış olduğunu düşünüyor yada kaba tabirle erkekliğine yedirmemek olarak karıştırıyor diye düşünenlerdenim.
Hesap vermek ; Herhangi bir davranışının ya da sözünün sebebini açıklamak anlamındadır. Yaptığınız kaba, kötü veya açıklanması zor bir davranış veya sözün sebebini açıklamak zorundasınız. Bu aile, sevgili yada arkadaşa karşı olabilir. İş verene yada kurum müdürüne de olabilir. Bunu adli bir dil ile vermek gerekirse ''Yiyorsa suçlu olarak hakim veya savcı karşısına çıkınca hesap vermem'' deyin.

Yeri geldiğinde sevgiliye de hesap vermek yükümlülüğü doğar. Gece haber vermeden dışarı çık hesap vermem sana, kızlarla/erkeklerle eğlen hesap vermem vs. herkes yükümlü olduğu kişiye hesap vermek zorundadır. :)

Hesap vermeyi birinin kulu kölesi olmakla eşdeğer görülüyor sanırım. Bazı durumlara açıklık getirmekle erkekliğiniz gitmez korkmayın ya da kötü dir duruma gelmezsiniz kadınlar.

Hesap sorarim da hesap vermeyi çok fazla sevmiyorum hele de takinti boyutunda olunca bu cildiriyorum diyebilirim. Ailemden dahi baski gormedim, gideceğim kalacagim yer için önceden izin almisligim çok nadirdir o yüzden anlayissiz bir insanla mümkün değil uzun sureli bir beraberliğim olamaz kisa surede patlak verir. Makul ölçüde elbette hesap sorulur ve hesap verilir. Sonucta ilişkilerin temelinde sahiplenme vardır. Aksi durum absurttur bana gore, hayirdir bu ne gevşeklik? derim yani sjdnssj

Hesap vermek cümlesi yanlış bir tabir bence. Birlikte olduğun birine karşı bir sorumluluğun vardır yaptığın bazı şeyleri karşındaki kişi ile paylaşmak gerekir diyelim.

Bunun başka bir adı olmalı,
sorulmadan söylenen:)

Ben veririm.
Hem ne var yani?
Cx cx cx.
Hesabi da alirim emme.

en son sevgilimle yazışırken bi ara tuvalete gittim haber vermeden, o da gitmiş beni aldatmış.
yapmayın, her saniyenizi bildirin.

Hesap vermemi gerektirecek durum da yok biri de…

Geri