sevgilisini kıskanmayan erkek

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
yanlış anlama ama neyce konuşuyorsun? Şey gibi hani çok kullanılmayan kelimeleri bir arada toplayıp yazayım da havalı görüneyim yani öyle vibe aldım

Sattığınız neyse onu alırsınız.

Vibe aldığınız gibi... İçimden ve zihnimden geçenleri kelimelere döküyorum. Forumun amacı da yorumlarda bulunmak ve konuya farklı bakış açılarını incelemek ve bundan beslenmek değil mi ?
Kelime hazinenizin "kıtlığını" hissedip zenginleştirici bir etki için müteşekkir olmanız gerekmez mi ?

Forumlarda kaç kelimeyle konuşulmalı ?

Yada bazı arkadaşların bu keyif dışında, üstenci bir tavırla! Ti'ye almasına karşı ; sempaTİ ile cevap vermemiz mi ?

Alınmayın, sakin olun... "Sus.." ruhuyla değil "Konuş" içtenliği ile yaklaşılsın ki iletişim zenginleşsin.

Havayı insanların gözlerinden değil; doğanın kendisinden solumayı seviyorum.

Oksijen yakışımdaki farklılık için, kusuruma bakabilirsiniz.

Bende ama umarım Tembellektüel yeni olmanın verdiği hassiyeti taşımıyordur küsüp gitmesini hiç istemem
:(

• Üzgün
Tepkiler: ne
Sattığınız neyse onu alırsınız.

Vibe aldığınız gibi... İçimden ve zihnimden geçenleri kelimelere döküyorum. Forumun amacı da yorumlarda bulunmak ve konuya farklı bakış açılarını incelemek ve bundan beslenmek değil mi ?
Kelime hazinenizin "kıtlığını" hissedip zenginleştirici bir etki için müteşekkir olmanız gerekmez mi ?

Forumlarda kaç kelimeyle konuşulmalı ?

Yada bazı arkadaşların bu keyif dışında, üstenci bir tavırla! Ti'ye almasına karşı ; sempaTİ ile cevap vermemiz mi ?

Alınmayın, sakin olun... "Sus.." ruhuyla değil "Konuş" içtenliği ile yaklaşılsın ki iletişim zenginleşsin.

Havayı insanların gözlerinden değil; doğanın kendisinden solumayı seviyorum.

Oksijen yakışımdaki farklılık için, kusuruma bakabilirsiniz.
kelime haznem kıt değil yanlış anawliz :)
sırf entel görünmek için fazla betimlemek ve uzatmak komik geliyor sadece :d
ayğkk uzun uzun yazdım çok HAWliyim :)) gibi bir vibe uyandırıyor

Tamam durun ya kırılıp gitmesin dünya hassas kalpler için Bir cehennem:(

Okumak zorunda değil kimse kendinizden aydın birini görmeye tahammülünüz yok hepsi bu :)
Şimdi kenarda kudurabilirsiniz

EqQnwsAXYAEhIPp.jpg

Kuduralamance migggg

sdjkfhsdkjfhsd kendi kendime ne güldüm ya.kjsdh hadi ben kaçarotti:*

Moderatör tarafında düzenlendi:
La karışmayın milletin sevdiğine.

Hadi bende gittim çirkinler arasında kalıp çirkinleşmek istemiyorum ğörüşmek üzra

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Geri